Tviter se trese: Ne prestaju URNEBESNE REAKCIJE NA IZBOR ANE BRNABIĆ za mandatara (FOTO)

Vest koju je sinoć zvanično objavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, da je novi-stari mandatar za sastav Vlade Srbije Ana Brnabić, spremno su dočekali tviteraši, koji su odmah krenuli da se šale na račun predsednika i buduće predsednice vlade.

Printscreen

Informacija da je Ani Brnabić, na predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, dodeljen mandat za sastavljanje nove Vlade Srbije, retko koga je sinoć iznenadila, budući da se poslednjih nedelja već uveliko spekulisalo da bi to upravo ona trebalo i da bude, piše Nova.rs.

Međutim, zašto je predsedniku Srbije trebalo više od tri meseca da predloži dosadašnju premijerku za mandatara, tviterašima, kao i mnogim građanima Srbije, nije jasno – zbog toga su odmah nakon vesti, krenulu da zbijaju šale.

“I kao što rekoh, Brnabićka.. mada, nije neko iznenađenje. A nije ni bitno. Sem njoj i bati”, napisao je bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić, uz njegov prethodni tvit, gde je naveo da je ona najbolja jer ne ugrožava Vučića u stranci i biračkom telu, kolje zubima za njega i batu, a može i dalje da Zapadu maše njome kao dokazom svog “liberalizma”.

Na njegov tvit reagovali su mnogi, pa je tako jedan od tviteraša napisao da “većeg bota još nije napravio”, drugi da su se “dogovorili onomad u voćnjaku”. Na to su se nadovezali i ostali, pa je tako jedan od njih napisao “nije mu džabe tepala šefe”, a drugi da “kolje zubima za njega, njegovog i njenog batu”.

Evo nekih od tih tvitova: