ULTIMATIVNE POBEDE: Kad pročitate ove VRHUNSKE REPLIKE biće vam krivo što ih se niste vi prvi setili!

Tuča
Pixabay.com

Mada to ne znači da ne možete da ih iskoristite ako budete u prilici.

 

Ništa nije gore od onoga kad vas neko uvredi ili nečim povredi a vi niste u stanju da u sekundi smislite odgovarajuću repliku, već vam pravi odgovor padne na pamet tek nekoliko sati ili čak dana kasnije.

Ipak, nekim ljudima mozak u takvim situacijama radi neviđenom brzinom. Pročitajte listu najvickastijih replika koju je priredio portal Bored Panda i – budete li u prilici – slobodno neke iskoristite.

– Direktor moje srednje škole isprozivao je moju mamu zbog njenog engleskog (ona nije iz Amerike). Ona se ljubazno izvinila zbog pogrešno upotrebljene reči i rekla: “Oprostite, nekada mi se desi da pomešam engleski sa preostalih šest jezika. Koliko vi stranih jezika govorite?”

– Jedan gojazni tip iz moje teretane polako ali sigurno vežba i skida kilograme već mesecima. Juče je došao neki novajlija i počeo da se nabacuje devojci na recepciji, ne znajući da je ona supruga ovog buce. Lik je najglasnije moguće pitao kako je moguće da je lik toliko debeo ako je stalno u teretani. Ona se zagledala u tog novog tipa i samo nonšalantno rekla: “Zato što mu dozvoljavam da liže čokoladu sa mene svaki put kad vodimo ljubav”. Umal’ nisam umro od smeha.

– Koleginica je danas prvi put došla na posao sa naočarima. Kolega joj je rekao da treba da ih skine jer bez njih izgleda bolje, a ona je samo mudro rekla da i on izgleda bolje kad ona ne nosi naočare.

– Moj suludi komšija ima još luđe ćerke koje su bliznakinje. U nekoj od žestokih svađa jedna je drugu nazvala “ružnom kujom”, a ova je samo odvratila sa – “bliznakinje smo, glupačo”. Čule su me kako se raspadam od smeha.

 

– Popularna i prilično zla devojčica zadirkivala je jednog tihog i stidljivog dečaka na času. Nastavnica joj je rekla da bude dobra prema njemu jer će joj on možda jednog dana biti šef. Ni sekund nije prošao a dečak je rekao: “Neka hvala, ne bih da budem makro kad odrastem”. Crkli smo od smeha.

– Tokom velikog odmora u gimnaziji klinac sa žestoko ukršenim očima ismevao je jednog dečaka iz Azije, znate već, razni stereotipi o Azijatima… Ovaj je ćutao i ćutao, a onda samo brutalno uzvratio: “Prilično sam ljubomoran na tebe, ti ne moraš da gledaš levo pa desno kad prelaziš ulicu”.

– Pitao sam sredovečnu ženu u avionu da mi pozajmi olovku, oslovivši je sa “gospođo”, a ona se brecnula kako je to uvredljivo i da ne treba tako da je oslovljavam. Samo sam rekao: “Izvinite, gospodine”.

– Kad sam bio mali bio sam prilično gojazan. Imao sam 14 godina kada me je žena mog starijeg brata upitala da li mi treba sportski grudnjak. Bez razmišljanja sam je pitao je l’ ona to ljubomorna jer nema grudi. Bilo je epski, piljila je u mene neko vreme i onda pobegla. Dvadeset godina kasnije ja sam zdrav i fit, ona je i dalje ravna kao daska, a meni i dalje nije jasno zašto bi odrasla osoba to rekla detetu.

– Kad god bih ušao u neku radnju sa tatom kad sam bio mali, a prodavac bi ga pitao da li mu treba pomoć, ćale bi rekao: “Jok, takav je rođen”.

– Bahati klinac je pitao lika na ulici ono čuveno “znaš ti ko je moj ćale”… lik je samo pitao “zna li tvoja mama?” i svi smo okolo poumirali od smeha.