VODITELJ DOŽIVEO NEVIĐENI BLAM: Čitao je vesti, a onda je kamera snimila kadar ISPOD NJEGOVOG STRUKA (VIDEO)

Slika koju svakodnevno posmatramo kada dođe vreme za vesti - spikeri u elegantnim odelima, pod šminkom i sa savršenim frizurama, ponekad su daleko od realnosti. Samo oni znaju koliko je teško sedeti pod svetlima reflektora, dok milioni ljudi slušaju ono što imaju da kažu.

Printscreen Youtube/Guardian news

Jedan od njih, voditelj dnevnika Šon Lej sa “Bi-Bi-Si” kanala doskočio je situaciji, a i živi u termometru koja ovih dana ubrzano skače u Velikoj Britaniji, pa je u sredu umesto pantalona nosio šorts u uživo programu, prenosi “Metro”.

Scena u kojoj je to otkriveno trajala je toliko da ukoliko trepnete – propustili biste je, međutim oštro oko gledalaca uspelo je da uhvati taj prizor dok se kamera okretala oko Šonovog stola u širokom kadru, koji je otkrio i njegove – gole noge.

Ipak, ovo nije prvi put da ovaj voditelj dnevnika nosi šorts u programu, jer su korisnici društvenih mreža primetili da je i prošlog petka odlučio da se odrekne dugih pantalona.

Oba puta bio je formalno i elegantno obučen do pojasa i dok je sedeo u sakou i košulji sa kravatom čitajući vesti iz prilično ozbiljnih dnevnih tema, kao što je pandemija korona virusa.

“Posao gore, zabava dole”, “To je ono što smo svi radili prethodnih godinu dana na Zum sastancima”, pisali su korisnici društvenih mreža.