NEMA GDE DA SE SEDNE: Evo šta je Beograđanka zabeležila u autobusu na liniji 27 (FOTO)

GSP Validator Autobus
Dnevno.rs

Fotografiju iz gradskog prevoza, na liniji 27, koja saobraća od Mirijeva do Trga republike, zabeležila je naša čitateljka Dragana J.

Od juče je u glavnom gradu pravi kijamet. Ulice su se pošteno zabelele, a ispod debelog snežnog pokrivača, nalazi se led. Putari u prestonici od jutros se nisu latili posla, a sve pod izgovorom da im ”smeta vetar”.

Izgleda da vetar u Beogradu toliko smeta, da je uspeo da uvuče sneg i u autobuse GSP-a. 

Naša čitateljka Dragana J, ušla je danas u dvadesetsedmicu, u pravcu ka Trgu, i imala je šta da vidi. Sedišta su se, doslovno, zabelela. Osim što nije imala gde da se smesti, morala je i da balansira u busu, kako ne bi negde pala. Sneg, koji se topio, pretvarao se u vodu, što je činilo da u prevozu bude klizavo. 

 

Sneg u autobusu, Foto: Dnevno.rs

– Nikako mi nije jasno kako je sneg uspeo da ovoliko napada unutar autobusa. Verovatno su duže držali sva vrata otvorena, vetar je kovitlao pahulje, koje su, na kraju, završile u busu. Niko nije našao za shodno da to malo očisti – rekla je iznenađena Dragana.

Osim Dragane, snežne fotografije iz autobusa poslali su nam Gorana Savić i Nemanja Đinović.

Gorana je zabeležila fotografiju na liniji 59, dok nam se Nemanja, takođe, požalio na neočekivanu atmosferu koju je zatekao u 89-ki.

Evo još jednog ”primera”…Sneg se uvukao i u autobus na liniji 59! #beogradHvala Gorani Savić!

Posted by Beograd bez maske on Sunday, January 3, 2016

– Autobus je bio delimično očišćen, ali se unutar, na zidovima i staklima vide nanosi snega. Inače, autobus je od skoro ubačen na liniju 89, koji čak nema ni grejanje – rekao je Đinović za naš portal. 

 

Sneg u autobusu, Foto: Nemanja Đinović

Očigledno je kod nas sve moguće – sneg ”iznenadi” putare u januaru, a vozači gradskog prevoza i ne primećuju koga ili šta voze…