OBRATITE PAŽNJU! Ovako izgleda UBICA za kojim traga cela Srbija: “Ženu maltretirao i tukao, nije ŠTEDEO NI DECU” (FOTO)

Milan L. usmrtio je juče, naočigled troje dece, suprugu Olgu u holu Centra za socijalni rad u Novom Beogradu, a prema rečima brata ubijene, zločinac je već robijao zbog nasilja.

 

Ona je više puta prijavljivala nasilje u porodici. Maltretirao ju je od prvog dana njihovog braka. Zbog toga je bio i u zatvoru. Prvi put je osuđen jer jer je pretukao Olgu, a drugi put je završio dve godine iza rešetaka jer je pretukao najstarijeg sina. Oni nisu sudski razvedeni. Imaju troje dece, od tri, osam i 10 godina. Koliko još žena mora da strada da bi se nešto preduzelo po pitanju nasilja u porodici – u očaju priča Aleksandar Ignjatović, brat po ocu ubijene Olge, koji je nakon zločina došao na lice mesta.

Krvava drama odigrala se pred očima trojice sinova ubice i žrtve, koje je Olga dovela kako bi ih otac video u Centru za socijalni rad.

Očevici pričaju da je napadač, nakon što se susreo sa nesrećnom ženom, pretio da će je ubiti, a ubrzo počeo da je udara kamenom u glavu, i to sve naočigled prestravljene dece koja su pokušavala da ga spreče i preklinjala da prestane.

Nasilni muž je nakon krvavog napada mirno odšetao niz ulicu kao da se ništa nije dogodilo, a policija traga za njim.

 

Milan L. je u bekstvu, foto: Facebook

Prestravljena deca privremeno su bila u prostorijama Centra za socijalni rad, a kada je jednom od njih pozlilo, zbrinula ih je Hitna pomoć, nakon čega ih je policija odvezla sa mesta zločina.

Preduzete hitne mere za zbrinjavanje dece posle ubistva

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja izrazilo je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se juče desio na Novom Beogradu, i saopštilo da je u saradnji sa Gradskim centrom za socijalni rad preduzelo hitne mere zbrinjavanja dece.

Deci su obezbeđeni egzistencionalni uslovi, bezbednost i briga o zdravlju do konačnog odlučivanja o njihovom daljem zbrinjavanju – navodi se u saopštenju.

Ministarstvo će takođe uraditi nadzor nad stručnim radom Centra za socijalni rad Novi Beograd u konkretnom predmetu.

O ishodima nadzora Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja javnost će biti blagovremeno obaveštena, navodi se u saopštenju.