JEDAN OMILJEN U PAROHIJI, DRUGI PEVA U CRKVENOM HORU: Sveštenik i veroučitelj švercovali skank (FOTO)

Droga
Mup

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku presekli su lanac krijumčarenja narkotika i zaplenili više od 27 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je skank.

 

Kako “Novosti” nezvanično saznaju, uhapšeni su sveštenik Milan. J. i veroučitelj Zoran. M. iz Požege. U trenutku hapšenja sveštenik je bio bez mantije, a veroučitelj je “pao” obučen u žensku odeću! 

Policija je u utorak u Mrčajevcima kod Čačka prilikom kontrole “pasata“ užičkih registarskih oznaka, u prepravljenom bunkeru u vozilu, pronašla drogu upakovanu u 52 paketa. Usledio je pretres osoba u vozilu. Problem je nastao jer su policajci morali da pozovu koleginicu da pretrese putnicu, a ona je utvrdila da je reč o muškarcu u ženskoj odeći! 

Po nalogu višeg javnog tužioca u Čačku, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biti privedeni nadležnom tužiocu, stoji u saopštenju policije.

 

Parohija uhapšenog sveštenika nalazi se u prigradskom požeskom naselju, a njegovi parohijani zapanjeni su ovim saznanjem, pošto za njega imaju samo reči hvale. Milan J. je inače, kako kažu, omiljen u parohiji, dobar i pošten porodičan čovek, kao i da se ovome niko nije nadao

Veroučotelj Zoran M. je, kako saznajem,o ranije radio u jednoj od požeških škola, a danas peva u crkvenom horu.