ALEKSANDAR VUČIĆ: “Lično ću prodavati karte Er Srbije za Njujork

Aleksandar Vučić
Beta

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će lično prodavati prve avionske karte Er Srbije za Njujork, na Sajmu turizma u Beogradu.

 

Vučić je novinarima u Beogradu rekao da će i on leteti za Njujork u junu, bez obzira da li dobije izbore na proleće, jer je, kaže, doprineo tim letovima.

– Za koji dan je Sajam turzima, prodaćemo prve karte Er Srbije za Njujork, u junu letimo za Njujork. I ja ću da letim svakako, čak i ako izgubim izbore, ima da letim, znam da sam bar malo doprineo tome – rekao je Vučić.

Upitan kako komentariše medijske napise u Hrvatskoj o tome da je Srbija preotela te letove Hvatskoj, Vučić je odgovorio da Srbija nije nikome ništa preotela, već da se samo ponašala ozbiljno i odgovorno.

NEKA MIROSLAVA MILENOVIĆ DOVEDE SAUDIJCE U SRBIJU

Vučić je istakao da bi bilo dobro da predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović dovede Saudijce za koje radi u Srbiju.

Povodom tvita Milenovićeve, objavljenog posle navoda da ona radi sa Saudijcima, u kojem je navela da su Arapi Vučićeva “braća po pasošu”, Vučić je rekao da nije imao priliku da pročita šta je Milenovićeva napisala, da je mogla slobodno i telefonom da mu se obrati, a da Arapi jesu njegova braća.

On je dodao da ne zna da li je saradnja Milenovićeve sa Saudijskom Arabijom sukob interesa, a da, što se njega tiče, slobodno dovede “svoje” Saudijce u našu zemlju.

– Arapi su moja braća apsolutno i, kao i svi ljudi, dobrodošli su i ti Miroslavini Saudijci u Srbiji – dodao je Vučić.

On je istakao da će odmah da primi svakog Saudijca koji želi da investira u Srbiju, kao i da će svima koji žele nešto da urade u Srbiji dati srpski pasoš.

– Sve normalne zemlje sveta daju svoje pasoše ljudima koji daju doprinos. Ko god hoće da učini nešto za našu zemlju, mi ćemo da mu damo pasoš – poručio je premijer i rekao novinarima da sada preko društvenih mreža poruče Milenovićevoj neka slobodno dovede njene Saudijce u Srbiju.