Bizarna “greška” otkrila NAJVEĆU TAJNU BRAKA ČARLSA I DAJANE? Pažljivo gledajte – ŠTA NIJE U REDU NA SLICI?

Čarls i Dajana
Twitter/@familyunequal

Pre nekoliko dana na Tviteru se pojavila vrlo stara poštanska marka Ujedinjenog kraljevstva s prikazom Čarlsa i Dajane iz 1981. Iako motiv članova kraljevske porodice na markicama nije neobičan, već je praksa monarhije, fotografija mladog bračnog para u najmanju je ruku čudna.

Neupućenima, slika izgleda beznačajno – poziranje za mase zaljubljenog para u zagrljaju. Ipak, očigledno je da se njome hteo postići utisak krhkosti pojave princeze Diane, kao i “kraljevske” veličine princa Čarlesa sa druge strane.

Ne verujete u ovo?! Pogledajte ponovo!

Čarls i Dajana bili su iste visine, a na fotografiji je on minimalno za glavu viši od svoje bolje polovine!

To nije jedini takav prikaz i dokaz je namernog obmanjivanja, pre svega bezrazložnog, smešnog i beskorisnog, smatraju Tviteraši.

U čemu je “caka”, ili je reč o seksizmu, ili je princ Čarles nosio štikle?

Princ Čarles i princeza Dajana su bili apsolutno jednake visine – tačno 178 centimetara. To se, naravno, menjalo u Dajaninu korist ako bi ona nosila štikle, ali čovek to nikada ne bi pogodio da je video samo njihove portrete.

Koliko je Čarles bio nesiguran zbog toga, svedoči i činjenica da se Dajana za vreme braka i pojavljivanja s njim najčešće odlučivala za balerinke. Tek je nakon razvoda mogla bez griže savesti da nosi toliko omiljene visoke potpetice.