Da li ste čuli za Teda Bandija? Bio je zanosno lep, užasno pametan i NAJSTRAŠNIJI SERIJSKI UBICA ikada

Čak i u mračnom i izopačenom svetu serijskih ubica, pojedina imena stoje, po surovosti i poremećenosti, iznad ostalih i danas izazivajući jezu i mučninu. Jedno od tih imena je Ted Bandi.

Wikipedia

Tokom četiri godine ’70-ih, Bandi je terorisao američku naciju. Na kraju, na teret mu se stavlja 30 sadističkih ubistava žena širom SAD, mada neki pričaju i o cifri od preko 100 žrtava, piše portal Viralnova.

I dok većina ubica poriče svoju izopačenu prirodu, Bandi je bio potpuno svestan svojih dela i nije ih se stideo. Malo pre nego što je nad njih izvršena smrtna kazna, sebe je opisao kao “najhladnokrvnijeg ku***nog sina koga ste ikada videli”.

Ovo je njegova priča…

Ted Bandi u mladosti, Foto: Wikipedia

Ted Bandi je rođen 1946. u Vermontu i podizali su ga baba i deda. Kako nikada nije upoznao oca, a da bi izbegao osudu društva Bandiju je rečeno da su mu to roditelji, dok mu je majka predstavljena kao starija sestra. Kada je saznao za ovo, nikada nije oprostio majci prevaru.

Najveći serijski ubica svih vremena: Masakrirao je 350 devojčica i NESTAO BEZ TRAGA

Bandi je od malena opisivan kao čudan dečak. Kada mu je bilo samo tri godine, poređao je oko svoje usnule tetke gomilu noževa i čekao da vidi njenu reakciju. Mnogi školski drugovi i profesori, Teda su kasnije opisivali kao otuđenog i pomalo strašnog dečaka.

Veruje se da je Bandi prvi put ubio kada mu je bilo 18 godina nakon prvog raskida sa devojkom. Šest žena je nestalo sa obližnjeg koledža, a policija nije imala nikakvih tragova.

Bandi je obično hvatao žene tako što se pretvarao da je policajac ili da je ranjen i da mu treba pomoć. Otmice su se nastavile sve dok mu četiri žrtve nisu pobegle i dale njegov opis policiji.

Ipak, čak ni tada, uprkos svim naporima, Bandi nije uhvaćen!

Ted Bandi kada je prvi put uhapšen, Foto: Wikipedia

Preselio se u Jutu i upisao pravni fakultet. Nedugo nakon dolaska i tamo su počela ubistva. Sve Bandijeve žrtve su bile mlade žene, koje je prebijao, davio i silovao. Tim redom!

Ako je ikada postojalo ISTINSKI ZLO DETE, bio je to OVAJ DEČAK! Kada čuju za njegove zločine LJUDIMA PRIPADNE MUKA

Kada je Ted Bandi prvi put uhapšen, detektivi nisu mogli da ga povežu ni sa jednim ubistvom. Umesto toga, optužen je za otmicu jedne žene koja je uspela da pobegne i osuđen na 15 godina zatvora.

Ali, Ted Bandi nije bio gotov!

Godine 1977. Bandi je uspeo da pobegne iz zatvora u Koloradu i to čak dva puta! Prvi put je odmah uhvaćen, ali drugi put je bio u bekstvu nekoliko meseci. Tada je krenuo na putovanje od Aspena do Floride, ostavljajući za sobom krvav trag novih ubistava.

Nakon što je ponovo uhvaćen, otvoreni su i stari slučajevi i počelo je suđenje koje je trajalo devet godina. Student prava, Ted Bandi, zastupao je sam sebe, ali ga to nije spaslo izricanja čat tri smrtne kazne.

Govorio je da MRZI LJUDSKI ROD, a njegove POSLEDNJE REČI sledile su svet

Ted Bandi u razgovoru sa policijskim detektivom, Foto: Wikipedia

Posle više od decenije energičnog poricanja, Ted Bandi je u poslednjim mesecima života priznao 30 ubistava, premda je ukupan broj žrtava ostao nepoznat. Tipično za njega, Bandi bi udario toljagom žrtvu, a zatim je davio do smrti. Takođe se teretio za silovanje i nekrofiliju.

Smrtna presuda nad Bandijem je izvršena 24. januara 1989. u Majamiju na Floridi.