Divnom Gagi danas bi BIO ROĐENDAN, ali zbog jedne TRAGEDIJE – glumac ga NIKADA NIJE SLAVIO!

Na današnji dan 1942. rođen je Dragan Nikolić. Ipak, da je živ, u njegovom domu danas ne bi bilo ni torte ni proslave jer, zbog jednog tragičnog događaja, naš veliki glumac rođendan - nikada nije slavio!

Dragan Nikolić
Beta

Život Draga Nikolića obeležile su, nažalost, tri smrti. Ali, jedna je posebno uticala na prepoznatljiv osmeh kojim je plenio na filmskom platnu.

Naime, na današnji dan, 20. avgusta i baš na rođendan Dragana Nikolića, umro je njegov stariji brat Miroslav, zbog čega Gaga nikada više nije proslavljao svoj rođendan.

Dragan Nikolić poverio je SEKI SABLIĆ da je “smuvao Milenu”… Njena REAKCIJA U SAMO ČETIRI REČI bila je predivna i presmešna

Gubitak rođenog brata ga je potpuno promenio! Srpski glumac se nakon toga prilično povukao u sebe – bio je na ivici depresije i veoma dugo je patio…

UGLAVNOM SMO ŽIVELI PO ULICAMA BEOGRADA, NIJE BILO KOMPJUTERA, IGRAČAKA, SAMI SMO SMIŠLJALI IGRE. NA MENE JE VELIKI UTICAJ IMAO I MOJ STARIJI BRAT MIROSLAV, DANAS POKOJNI. BIO MI JE ŽIVOTNI UČITELJ I UZOR U MNOGIM STVARIMA. VIDEO BIH I GDE ON GREŠI, PA SAM TAKO MOGAO DA ISPRAVIM SVOJE PONAŠANJE – OVAKO JE GOVORIO DRAGAN NIKOLIĆ O BRATU MIROSLAVU.

Nakon toga, Draganu je preminula i majka za koju je bio veoma vezan, a poslednji udarac u nizu bio je odlazak Bore Todorovića sa kojim je četiri decenije bio nerazdvojan.

Do kraja života je istica da su te tri smrti obeležile njegov život.

NAJVEĆE “BLAGO” DRAGANA NIKOLIĆA: Evo šta je Milena Dravić POKLONILA Radetu Šerbedžiji nakon Gagine smrti (FOTO+VIDEO)