KAZNA GORA OD SMRTI: Ubijao je SAMO DECU, a kada su ga pitali ZAŠTO SE NE KAJE, dao je JEZIV ODGOVOR

Često je kazna za serijske ubice i okorele kriminalce smrt. Takva presudu ne mora izreći sud. Često im za zlodela sude "kolege", pripadnici kriminalnih krugova. Ipak, sudbina jednog zlotvora sa Tajlanda je toliko jeziva da opstaje kao opomena svakome ko bi se usudio da počini bilo kakvo nedelo!

Wikipedia/Bobby

Kazna koja je stigla Si Kueja se u mnogome razlikuje od svih drugih. Večni počinak ovog monstruma, poznatog po ubistvima dece, nalazi se u Muzeju sudske medicine u Bangkoku. Telo je smešteno u stajklenu vitrinu, a vremenom je postala turistička atrakcija.

Reč je o kineskom imigrantu, koji se 1944. godine preselio na Tajland. Ostao je upamćen po jezivim zlodelima kao što je ubistvo šestorice dečaka, čija je srca i jetre pojeo.

MISTERIJA LISABONSKE GLAVE: Stara je skoro 250 godina i zastrašujuće je očuvana (VIDEO)

Uhvaćen je i obešen 1950. godine. Policija i detektivi su ga pitali zašto je počinio tako strašne zločine i da li se kaje. Odgovorio je da se ne oseća krivim i da će ga dečiji organi učiniti besmrtnim.

Sudije se nisu složile sa njim. Si Kuej je obešen iste godine, ali to nije bio kraj njegove jezive priče. Posle egzekucije njegovo telo nije sahranjeno! Tretirano je parafinom, a zatim premešteno u Muzej sudske medicine u Bangkoku – kao opomena za sve koji bi se usudili da počine slične zločine.

I tako je na, bizaran i strašan način, Si Kuej zapravo postao besmrtan. U muzeju je najveća atrakcija, a širom Tajnalda često ga se sete i roditelji i deca. Naime, svako nemirno i neposlušno dete zna za njega, jer ih majke smiruju plašeći ih dolaskom Si Kuejovog duha.loading...