MLADIĆ IZ PAKLA: Ubio je PREKO 70 LJUDI, a kada su ga pitali ZAŠTO SE NE KAJE, dao je JEZIV ODGOVOR

Serijski ubica koji je izvršio preko 70 zločina i nakon što je 30 godina proveo u zatvoru, i dalje je na slobodi. Ipak, postoji jedna stvar koja Pedra Rodriges Filhoa razlikuje od svih drugih ubica na svetu - on ubija isključivo zločince!

Printscreen

Pedro Rodriges Filho postao je poznat nakon što je rešio da počne da ubija serijske ubice. Analitičari koji su se bavili njegovim slučajem ustanovili su da je on “savršeni primer psihopate”, navodi Viralnova.

Pedro je nasilje osetio još dok je bio u majčinom stomaku. Svakodnevno maltretiranje i fizičko nasilje nad njegovom majkom od strane oca, ostavile su posledice i na Pedra. Već po rođenju, lobanja mu je bila oštećenja od silnih udaraca i šutiranja. 

PUNIH 12 GODINA GLEDALA JE IZVRŠENJE SMRTNIH KAZNI! Tek nakon 300 UBISTAVA javno je PROGOVORILA

Printscreen

Već u Pedrovoj četrnaestoj godini bilo je jasno da nije kao druga deca. Nakon što je njegov otac otpušten zbog krađe hrane, Pedro je rešio da se osveti nadležnom koji je bio zadužen za očev otkaz tako što ga je ubio. 

Nakon toga bio je prinuđen da živi u konstantnom bekstvu. U celoj toj frci uspeo je da se zaljubi. U pitanju je bila devojka pod imenom Marija Aparesida Olimpija. Međutim, Mariju je ubila lokalna banda, i to neposredno pre Pedrovog 18. rođendana.

Svoje tinejdžerske godine proveo je u osveti. Želeo je da oni koji su mu oduzeli životnu ljubav plate za svoje zlodelo.

Ako je ikada postojalo ISTINSKI ZLO DETE, bio je to OVAJ DEČAK! Kada čuju za njegove zločine LJUDIMA PRIPADNE MUKA

Printscreen

Nakon što je njegov otac monstruozno ubio Pedrovu majku mačetom, Pedro je rešio da ni njemu ne ostane dužan. Kako mu je otac bio u zatvoru, Pedro ga je pri jednoj poseti izboo na smrt. Zatim mu je izvadio srce i sažvakao ga.

Uhapšen je i zatvoren, a onda je u brazilskom zatvoru ubio je još 47 osuđenih kriminalaca. U razgovoru sa psihijatrima rekao je da se ne kaje jer veruje da će svet bez njih biti bolje i sigurnije mesto i da nikada nije ubio nedužnog čoveka.

Lokalni zakoni bili su takvi da je Pedro mogao biti osuđen samo na 30 godina zatvora bez obzira na to što je broj njegovih ubistava stalno rastao. Na slobodu je pušten 2007. godine, a procenjuje se da je ubio između 70 i 100 drugih kriminalaca.

Medijima koji su ga sačekali ispred zatvora po oslobađanju dao je obećanje – ubiće sve članove brazilske mafije koji budu imali tu nesreću da mu se nađu na putu!