NAJVEĆI “ŽENSKAROŠ” MEĐU SRPSKIM VLADARIMA: Od njegovih ljubavnih afera živela je ŽUTA ŠTAMPA EVROPE

Da li ste znali da je knez Miloš poslednje dete dobio u 75. godini, a da je njegov sin Mihailo bio zaljubljen u svoje sestre od strica?

Wikipedia

Kako je kneginja Ljubica ubIla Miloševu ljubavnicu Petriju?

“Kad samo malo začeprkate u tu našu dvorsku kraljevsku istoriju shvatite da su to stvarno bile opasne veze, pune intriga, ljubavi, izdaja, vanbračne dece. Žuta štampa Evrope živela je od seks skandala na srpskom dvoru, na primer, od kralja Milana. Dakle, nisu to samo teme današnjeg vremena, to je bila odlika i 19. veka u Srbiji”, rekla je organizatorka tribine “Opasne veze na dvoru Obrenovića” Smiljana Popov, inače autorka serijala “Beograd za početnike”.

VLADAR SA NAJVIŠE POTOMAKA U EVROPI: Knez Miloš je imao ŠESNAESTORO dece i sva su imala TRAGIČNU SUDBINU!

Tribine je održana u Galeriji 73 na Banovom brdu, koja je bila popunjena do poslednjeg mesta. Organizatori poručuju da je intimna istorija naše kraljevske porodice način da se privuku ljudi da malo više istražuju o tom vremenu.

Miloš Obrenović
Wikipedia

“Knez Miloš je imao devetoro vanbračne dece i sva su umrla, a poslednje je dobio sa 75 godina. On je nasilno uzimao žene, a podvodio mu ih je njegov oružer. Bio je to stil života pravog turskog paše. Kad je otišao u Beč u izbeglištvo imao je ljubavnice koje je izdašno sponzorisao, živele su na njegov račun na viskoj nozi”, ispirčala je Popov.

NAJVEĆA TAJNA KNEZA MIHAILA: On je upucan, Aleksandar je izrešetan, ali OVAJ SRPSKI PRINC imao je NAJMISTERIOZNIJI ŽIVOT

Grob kneza Mihaila
Dnevno.rs/Kolaž

Kako je rekla, divni knez Mihailo je imao sina Viljena, krštenog katolika iz veze sa Marijom Berghaus iz Rogaške Slatine. Viljem se pokrstio u pravoslavlje i nazvao se Velimir Teodorović. Bio je veliki srpski dobrotovor, a Srbija mu se “odužila” zaboravom.

Na tribini o “škakljivim” temama Obrenovića, koja će se uskoro opet održati, predavanje je održao Milorad Stokin, inače akademski muzičar.

Svi srpski kraljevi su imali vanbračnu decu, knez Mihailo je imao rodoskrvne veze sa sestrama od tetke, a postoje tragovi, kako je rečeno na tribini, da su kraljica Natalija i kralj Milan bili u nekoj vrsti srodstva.

Karađorđu je odsečena glava, Mihailo je upucan, a Aleksandar izrešetan, ali ipak je OVAJ SRPSKI VLADAR imao NAJTUŽNIJI KRAJ

Da li je bilo pravih ljubavi na srpkom dvoru? Istorija kaže da su se stvarno voleli kralj Aleksandar i kraljice Draga, dok je kneza Mihaila varala njegova žena Julija, a on je pronašao njeno pismo ljubavniku.

“Ljubavne afere kralja Milana i kralja Aleksandra otvorile su trač rubrike i žutu štampu tog vremena”, rekla je Popov.loading...