Nakon decenija ćutanja PROGOVORIO HITLEROV POTOMAK: “Živim u Americi, a brat mi je zamalo oženio Jevrejku”

Iako se godinama verovalo da potomci nacističkog vođe Adolfa Hitlera žive u Americi, sada je otkriveno i u kom su gradu i da pojedini ne vole trenutnog predsednika Donalda Trampa.

Wikipedia/Kolaž

Godinama je Aleksandar Stjuart Hjuston odbijao da se pojavljuje u javnosti. Njegova braća – Brajan i Luis – još ne žele da govore o svom dalekom pretku. Međutim, Aleksandar je odlučio da prekine decenijsko ćutanje, kako bi kritikovao američkog predsednika Donalda Trampa.

Potomci nacističkog lidera Adolfa Hitlera povučeno žive u Americi već decenijama pod drugim identitetima od kraja Drugog svetskog rata, a sada je njihov identitet otkriven. Sada je Hitlerov potomak odlučio da dâ intervju – u kojem je američkog predsednika Donalda Trampa nazvao “lažovom”.

Aleksandar Stjuart Hjuston (68) je daleki potomak nacističkog vođe, koji je rođen na Long Ajlendu u Njujorku. Aleksandrov deda je bio Hitlerov polubrat, koji se nastanio u Liverpulu i oženio Irkinjom.

Aleksandrov otac Vilijam se preselio u SAD i služio vojsku u mornarici tokom Drugog svetskog rata boreći se protiv nacista. Nakon rata on i njegova žena Filis (koja je bila Nemica) uzeli su prezime Stjuart Hjuston kako bi zaštitili svoju porodicu od javnosti i kako bi se distancirali od Hitlera.

HITLEROVA ROĐENA SESTRA dala je SAMO JEDAN INTERVJU! Ono što je rekla MNOGIMA SE NIJE DOPALO

Hitlerov potomak je odlučio da nedavno dâ intervju nemačkom “Bildu”, tokom kojeg je Aleksandar (kojem je srednje ime Adolf), otkrio da glasa za republikance, ali da nije obožavalac sadašnjeg američkog predsednika.

– Poslednja osoba za koju bih rekao da joj se divim je Donald Tramp. On definitivno nije jedna od mojih omiljenijih osoba. Za neke stvari za koje Tramp kaže da su dobre… Ono što me nervira su njegovi maniri. I jednostavno ne volim lažove. Uvek glasam za one koji mogu najbolje da urade posao – rekao je on za Bild.

U intervjuu je otkrio i da podržava politiku nemačke kancelarke Angele Merkel.

– Volim je. Dobra je. Izgleda kao da je inteligentna i pametna osoba. Radi ono što mora da se uradi kada je u pitanju izbeglička kriza u Evropi – rekao je on.

Tokom intervjua je otkrio da je njegov brat trebalo da oženi svoju devojku Jevrejku, koja ga je međutim, ostavila istog trenutka kada je otkrila porodičnu tajnu, odnosno da je Hitlerov potomak.

Odbacio je glasine da su se njegova braća zaklela da neće imati potomke kako bi sa njima nestala Hitlerova loza.

POSLEDNJI HITLERI: Kakav su TAJNI PAKT sklopili POTOMCI NEMAČKOG DIKTATORA?

Ipak, njegov brat Hauard Ronald poginuo je u saobraćajnoj nesreći 1989. godine ostavivši iza sebe samo suprugu, dece nisu imali.

– Možda su se druga dva moja brata dogovorila da nemaju dece, ali ja nikad nisam – dodao je.

Aleksandrova braća Brajan i Luis žive blizu njega, ali nisu želeli da govore za Bild.

I dok brojne komšije ne znaju njihovu porodičnu tajnu i pravi identitet, jedan koji zna kaže da su svi oni “sjajni ljudi” uprkos vezama sa Adolfom Hitlerom.

– Ne možemo biti krivi zbog naših predaka – rekla je ta komšinica.