Slike koje su zaintrigirale svet: Ovo su do sada NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE princeze Dajane (VIDEO)

Princeza Dijana
Wikipedia/John Hill

Na ovim fotografijama, koje su nastale početkom osamdesetih, Dajana izgleda tako srećno i bezbrižno, a ona i Čarls uživaju u prvim mesecima svog braka.

Sa vetrom u kosi, gotovo bez šminke i širokim osmehom na licu princeza Dajana nikada nije viđena u javnosti, dok se nisu pojavile fotografije koje je objavila aukcijska kuća “Litlton Okšens” iz Vorčestera, a one će sutra biti prodate na aukciji.

Fotografije tragično preminule britanske princeze nastale su početkom osamdesetih, u periodu dok je sa svojim suprugom princom Čarlsom još uvek uživala u prvim mesecima braka. Pronađene su u kući žene koja je radila kao domaćica princeze Aleksandre, kraljičine rođake.

 

Princeza Dajana je u javnosti uvek bila besprekorno obučena, sa urednom frizurom i odmerenim držanjem, kako je priličilo njenom položaju. Novopronađene fotografije imaju veliku vrednost, zato što se na njima ona vidi u opuštenom izdanju, pa one otkrivaju njenu pravu prirodu i kako izgleda kada je opuštena i van “očiju javnosti”

Na većini fotografija Dajana i Čarls su u društvu lejdi Sare Čato, ćerke princeze Margaret, i još nekih prijatelja sa kojima su uživali u seoskom ambijentu negde u Britaniji. Novopečeni par na njima izgleda savršeno srećno, a na jednoj od njih, oni razdragani šetaju livadom. 

Dajana je na fotografijama obučena u veliku sportsku jaknu, oko vrata ima obavijen šal, a na nogama duboke gumene čizme. Slično su obučeni i ostali članovi družine koja je bila sa njima, a na jednoj od njih je ovekovečen trenutak kada su oni zastali negde na putu da se ugreju toplim čajem.

Ove izuzetno retke fotografije pronađene su u fioci u kući pomenute domaćice, a još se ne zna koliku će vrednost dostići. Sudeći po tome što prikazuju princezu Dajanu u neformalnom izdanju, srećnu i nasmejanu, sigurno je da će biti prodate za pozamašnu sumu.