Obožavali su ga milioni, ali OVAJ SRAMOTNI DOGAĐAJ na koncertu Elvisu nisu mogli da oproste ni NAJVEĆI FANOVI

Život Elvisa Prislija je dobro dokumentovana priča o usponu i padu jednog od najvećeg muzičkih talenata svih vremena. Kralj rokenrola bio je voljen i obožavan širom sveta ali je, naročito u poslednjim godinama života, vukao poteze koje je retko ko mogao da razume.

Prisli
Wikipedia

Elvis Prisli stigao je do neslućenih visina popularnosti stičući zauvek titulu “kralja rokenrola”, ali poslednje godine njegovog života obeležilo je prilično histerično ponašanje, problemi sa alkoholom i traljavi nastupi pospanog i uglavnom nadrogiranog izvođača.

ISPOVEST PRESLIJEVE VERENICE otkriva mračnu stranu kralja rokenrola: “Elvis me je tukao i voleo u isto vreme!”

Jednu od najnižih lestvica u svom životu Elvis je dotakao 20. jula 1975. godine tokom koncerta u Norfoku u Virdžiniji.

Očigledno nadrogirani Prisli uvredio je oko 11 hiljada ljudi u publici nakon što se usred koncerta požalio da “dišu u njega i smrde” jer su jeli previše zelenih papričica i luka. Prisli se nije zaustavio tu nego je nastavio da “problem sa vazduhom” ima i na samoj sceni jer izgleda da su njegovi prateći vokali, četiri Afroamerikanke iz grupe “The Sweet Inspirations”, jele previše somovine, piše portal Listverse.

Konačno pronađen PRAVI UZROK SMRTI kralja rokenrola? Elvis Prisli umro je ZBOG OVOGA?!

Ovakav komentar je protumačen kao rasistički i dve od četiri pevačice su istog trenutka napustile scenu. Verovatnije je ipak da je komentar samo bio kulminacija prilično bizarnih izjava koje je Elvis upućivao svojim pratećim vokalima – Afroamerikankama kao i belkinjama, tokom cele turneje.

Nakon koncerta Prisli se javno izvinio rekavši kako nije mislio ništa loše i da mu je primedba u trenutku “zvučala smešno”, a pevačice su mu se ponovo pridružile na sceni već sledeće večeri.