U vili legendarnog Marlon Branda pronađena je kaseta sa 300 sati razgovora sa pokojnim glumcem. Brando je govorio o svom tužnom životu i mnogobrojnoj deci.

 

Moj je život bio glamurozan, ali neispunjen. Tražio sam sebe i ljubav, a ništa nisam pronašao – zapisano je tonski, prepoznatljivim hrapavim glasom holivudskog zavodnika bez premca. Tokom života rane iz detinjstva i mladosti su ga stigle.

Marlon Brando preminuo je 2004. godine. Bio je izuzetno gojazan, deformisan i imao je dijabetes. Nekad ikona seksepila Marlon Brando je pred smrt imao više od 130 kilograma. 

Prejedao se, pa onda gladovao još od šezdesetih godina. Time je pokušao da zakrpi rane koje su mu uzrokovali roditelji, majka alkoholičarka i otac koji ga je do svoje smrti javno omalovažavao i kritikovao čak i pred novinarima – rekao je Stiven Rilej, Brandonov kolega. Brando je bio poznat da vrhunski “čita” ljude i “skida” njihova lica za svoje uloge, ali za njega su prijateljstvo i ljubav bili laž.

 

U dugo skrivanim intervjuima Brando se osvrnuo i na to koliko je bio loš otac svojoj deci, kojih je bilo šesnaestoro.

Poslednje godine života zbližio se sa Majklom Džeksonom. Bio je depresivan i jedino ga je odlazak na Neverland smirivao. 

Pokojni sin Kristijan 1990. u očevoj kući ubio je tadašnjeg dečka svoje polusestre Čejne Brando.

On je završio u zatvoru, a nesrećna devojka se pet godina kasnije obesila u majčinoj kući na Tahitiju. Otac joj nije ni bio na sahrani, a svoje potomke glumac je zvao “propustima”.