OTIŠAO GIGA! Njegova smrti rastužila je region, a ovako je MARKO NIKOLIĆ SMISLIO NASTAVAK “BOLJEG ŽIVOTA”

Odlaskom "glave kuće Popadić", voljenog Gige, ova ideja zauvek će ostati nedosanjani san.

Bolji život
Printscreen

Vest da je preminuo jedan od omiljenih glumaca čitavog regiona mnoge je rastužila. Marka Nikolića pamtićemo po mnogim ulogama, ali verovatno ponajviše kao Dragišu Popadića – Gigu Moravca iz mega popularne serije “Bolji život”.

I Marko Nikolić je voleo tu svoju ulogu i često je govorio o njoj kao o svojoj najdražoj roli, uz Karađorđa naravno.

GIGA MORAVAC U AUTOBUSU: Anegdota sa linije 33 koja je od voljenog glumca još za života stvorila LEGENDU (FOTO)

Zato i ne čudi što je bio najveći zagovornik toga da “Bolji život” treba da dobije nastavak “sada, dok su svi Popadići živi”.

– Ljude strašno interesuje zašto nije nastavljen “Bolji život“, a moglo bi jer smo svi Popadići živi i zdravi. Često maštam i zamišljam šta bih ja pisao da sam Siniša Pavić, šta bi ko od njih danas radio, da li bi Giga propao, unuk na koju bi stranu otišao: očevu, stičevu ili maminu. Zamišljam i neke zaplete. Prošlo je 30 godina, a jedino se Violeta nije promenila. Gledaoci se jedino pitanju ko je otac, a o ko sin između Borisa Komnenića i mene. Često ga zbog toga zafrkavam – pričao je Nikolić.

NA OVO SMO ČEKALI TRI DECENIJE! Posle 31 godine procurele IZBRISANE SCENE iz serije “BOLJI ŽIVOT” (VIDEO)

Čuveni Giga je u emisiji “Tv lica kao sav normalan svet” priznao da je čak i razradio kako bi taj nastavak izgledao.

– Giga bi pokušavao da se otrgne od svega i da se vrati u svoj rodni kraj da radi baštu i peče rakiju. On je ucenjen da tamo vodi unuka kog najviše voli. Popadići bi se svi izdržavali od nas penzionera. Emilija bi imala malu penziju jer je radila u prosveti. Trošila bi je da kupuje persijske tepihe – šalio se Nikolić.

Giga kaže da bi se njihov najstariji sin Saša najteže snašao danas.

– Violeta bi se vratila iz Afrike, a Boba bi postao producent ili filmski reditelj. Saša je ostao tuta-muta. Imao bi opet neke romantične kancelarijske veze u državnoj službi i krivili bi ga za neku decu – dodao je tom prilikom Nikolić.

Odlaskom “glave kuće Popadić”, voljenog Gige, ova ideja zauvek će ostati nedosanjani san.