POJEO JE PAS, UDAVILA SE U WC ŠOLJI: Ovo su NAJBIZARNIJE smrti Holivuda (FOTO)

Holivudlend
facebook

Brojne zvezde su skončale bizarno i tragično, ali smrt ovih zvezda ostaće upamćene kao najbizarnije

 

Bacila se sa znaka Holivuda

Kad je glumačka karijera Peg Entvistle krenula silaznom putanjom, ona je doslovno umrla pod holivudskim svetlima. Bilo je to 1932., a njena uloga je upravo bila izbačena iz serijala RKO: 13 žena. U potpunom očaju, došla je do prepoznatljivog holivudskog znaka, koji je tada bio znak Holivudlenda.

Popela se na 15 metara visoku električarsku šipku iza slova H, izgubivši na tom putu cipelu, da bi se potom bacila sa slova na zemlju. Iza sebe je ostavila poruku u kojoj je napisala “žao mi je što sam kukavica. Žao mi je zbog svega. Da sam ovo napravila puno prije, poštedela bih sebe i druge puno boli”. 

Umro s gigantskim dildom u ustima

Ramona Navara zapravo su ubila dvojica huligana u njegovom domu u Čikagu. Navaro je započeo svoju glumačku karijeru u nemom filmu, a često je glumio romantične zavodnike, glavnu mušku zvezdu. U privatnom je životu bio homoseksualac i katolik, što mu je stvaralo poprilično problema. Zbog toga je počeo piti, a njegove ubice su zapravo bili dvojica muškaraca kojima je platio da dođu do njega zbog seksa.

Oni su mislili kako Navaro ima puno novca skrivenog u kući, koji su želeli da ukadu. Naposletku su ga zadavili te u njegovim ustima ostavili ogroman dildo koji mu je 45 godina ranije poklonio Rudolf Valentino.

 

Netragom nestao

Džejms Hofa nije bio slavna ličnost zbog glumačkog ili pevačkog talenta, već zato što je bio dobro poznat aktivista i pripadnik organiziovanog kriminala koji je nestao i smatrao se nestalim 1975.

Kad je nestao, to nije bilo prvi put da je nestao s lica Zemlje. To je izveo i 1960-ih, pa se u javnosti pojavio s još čvršćim vezama s mafijom. Nakon što je pobegao iz grada i izbegao hapšenje zbog krađe iz penzionog fonda, FBI mu je pokušao ući u trag godinama, no bezuspešno. Naposletku je proglašen mrtvim iako njegovo telo nikad nije pronađeno.

 

Mrtvu pijanu pojeo je pas

Mari Provost nekad je bila velika zvezda nemog filma, no nije uspela napraviti prelaz u eru filma sa zvukom, budući da je imala snažan naglasak iz Bronksa. To joj je okončalo karijeru, a Mari se okrenula alkoholu zajedno s ljubavnikom Grete Garbo, Džekom Gilbertom.

Provost je umrla godinu dana nakon Gilberta, a njeno telo je pronađeno napola pojedeno u njenom stanu. Obdukcijom je utvrđeno da je završila u alkoholnoj komi, a njen je pregladneli pas njeno telo iskoristio kao izvor hrane.

 

Utopila se u WC šolji

Tragične priče nisu ništa neobično u Holivudu, a upravo je takva priča Lupe Velez koja je 1930-ih bila tzv. femme fatale di,mova. Rođena u Meksiku stekla je slavu kao izvođačica burleski, no njena smrt jedna je od zasigurno najbizarnijih smrti zvezda.

Pronađena je mrtva u svom domu s glavom u WC šolji, doslovno utopljena u njoj. U svojoj oproštajnoj poruci je napisala kako je očajna nakon što ju je napustio otac njenog deteta, a nakon toga je uzela veliku dozu sedativa. Pretpostavka je kako joj je postalo mučno, pa je otišla u WC da  povraća, no naposleku je izgubila svest i utopila se,

 

Ostao bez glave za vreme snimanja Spilbergovog filma

Ponekad je do bizarne smrti došlo i na filmskom setu, a pravi primer toga je i dekapitacija Vica Morova. On je glumio u Spilbergovom filmu Zona sumraka te je snimao scenu s helikopterom koji nisko leti, a on mu je slučajno odsekao glavu. Spilberg i pilot Dorset Vingo na sudu su bili osumnjičeni zbog ubistva iz nehata, ali su posle oslobođeni

Natalie Vud pala (ili je gurnuta) s jahte

Pre 35 godina Natali je otišla na krstarenje jahtom sa svojim suprugom Robertom Vagnerom, a pridružili su im se Kristofer Voken i Denis Davern. Voken joj je u to vreme bio filmski partner u filmu Brainstorm.

Na tom putovanju, Vud se navodno napila te je pala s broda. Slučaj je nazvan nesrećom, ali su se tokom godina razni ljudi javljali tvrdeći kako su muškarci na brodu imali dogovorenu priču te da je ona verovatno gurnuta.

 loading...