RAZGOVOR KOJI JU JE KOŠTAO BRAKA: Otkriveno šta je princeza Dajana rekla Kamili prvi put kada ju je upoznala

Čarls i Dajana i Kamila
Wikipedia/Kolaž

Jedan veoma hrabar gest princeze Dijane bio je početak raspada njenog braka sa princom Čarlsom.

 

Princeza Dajana je 1984. godine, po rođenju princa Harija izjavila da “proživljava najsrećnije trenutke u svom životu kao supruga i majka”, iako je već tada znala za aferu svog supruga sa Kamilom Parker. Iako su oni navodno tek dve godine kasnije – 1986. obnovili vezu u kojoj su bili sedamdesetih, Dajana je smatrala da Čarls i kamila nikada zapravo i nisu raskinuli.

Lejdi Di je ‘ukrala dečka’ sestri! Činjenice iz života voljene princeze koje verovatno niste znali

U kontroverznoj biografiji “Dajana: njena istinita priča”, koju je napisao Endrju Morton, a objavljena je prvi put 1992. godine, princeza se prisetila “jednog od najhrabrijih trenutaka” u svom životu, a to je bilo suočavanje sa Kamilom Parker, piše portal Pop Shugar.

Priznala je da je još tokom medenog meseca u jednom Čarlsovom albumu pronašla fotografije svoje suparnice, a da je 1989. godine odlučila da se suoči sa njom i to na 40. rođendanu Kamiline sestre!

 

Princeza Dajana naravno nije bila pozvana na tu zabavu, ali je na nju došla nenajavljena i prišla Čarlsu i Kamili, koji su stajali sa nekim poznanikom.

Ona je prekinula njihov razgovor i zamolila muškarce da se udalje, kako bi ona kratko porazgovarala sa Kamilom. U pomenutoj biografiji je navedeno da je Dajana bila “prestravljena”, ali da je zadržala izgled hladnokrvne i “opasne” osobe.

– Znam šta se dešava između tebe i Čarlsa i samo želim da to znate – rekla je tada Dajana. 

Odgovor Kamile Parker je princeza kasnije okarakterisala kao “interesantan”.

–Imaš sve što si oduvek želela. Imaš sve muškarce ovog sveta koji su zaljubljeni u tebe, imaš dvoje divne dece, šta još hoćeš? – pitala je Kamila Parker. 

Bizarna “greška” otkrila NAJVEĆU TAJNU BRAKA ČARLSA I DAJANE? Pažljivo gledajte – ŠTA NIJE U REDU NA SLICI?

Dajana joj je na to odgovorila da samo želi svog muža i dodala “da joj je žao što im je na putu i da je to sigurno teško za njih dvoje, ali ne želi da je tretiraju kao idiota“.

Nakon ovog skandala, počeo je “pakleni period” u braku Čarlsa i Dajane, koji je završen razvodom. On je bio jako ljut na nju zbog toga što je uradila, a ona je danima plakala, samo da bi ubrzo počela i sama da ulazi u afere sa drugim muškarcima. 

 

Dajana i Čarls su se konačno razveli 2. novembra 1996. godine, a deset meseci posle toga, 31. avgusta 1997. godine, Dajana je tragično nastradala.

Svoju vezu sa Kamilom Parker, britanski princ je konačno ozvaničio 2005. godine kada se par venčao.