SUROVA TRADICIJA: Pakao kroz koji je prošla princeza Dajana ODMAH PO POROĐAJU ne biste poželeli NIJEDNOJ ŽENI

Megan Markl i princ Hari obavestili su javnost da će se njihova beba roditi u tajnosti, a da će vest o tome podeliti tek kada proslave u krugu porodice. Princeza Dajana nije imala taj "luksuz".

Dajana Spenser
Wikipedia/Gegodeju

Megan Markl i princ Hari obavestili su javnost da će se njihova beba roditi u tajnosti, a da će vest o tome podeliti tek kada proslave u krugu porodice. Ovo je razočaralo mnoge obožavatelje kraljevske porodice koji su očekivali da će Megan, poput supruge princa Vilijama, Kejt, već prvi dan bebu pokazati fotografima.

I majka prinčeva, pokojna princeza Dajana, pričala je o mukama kroz koje je prošla na dan porođaja.

Najdžel Kotorn, autor knjige “Zovite me Dajana” napisao je da mu je princeza govorila o paklu kroz koji je prošla kada je izašla pred fotografe i svetu pokazala Vilijama.

Jedva sam mogla da hodam kada sam izašla iz bolnice. Ubijali su me šavovi i jedva sam uspela da stavim nogu ispred noge – rekla je Dajana.

Ona je dodala da je bilo veoma naporno da stoji i smeška se tih nekoliko minuta.

Počela sam da plačem čim se auto udaljio od fotografa – ispričala je princeza.

Supruga princa Vilijama, Kejt, već tri puta je stajala pred fotografima i pokazala svoje troje dece. Sina Džordža pokazali su dan nakon porođaja, dok su Šarlot i Luisa pokazali samo nekoliko sati po rođenju.