SVEKAR JOJ JE PONUDIO NOVAC DA SE NE RAZVEDE: Oduševiće vas Džekin BRUTALNI odgovor KENEDIJU!

Džon Kenedi
Wikipedia

Nije lako biti u braku sa prvim čovekom Amerike, a naročito kada on ujedno pripada jednoj od najmoćnijih porodica u istoriji.

 

Ako je neko umeo da švrlja, bio je to predsednik Sjedinjenih Američkih Država – Džon Ficdžerald Kenedi. Njegova supruga Žaklina Kenedi Onazis trpela je brojne afere svog uticajnog supruga.

Nije lako biti u braku sa prvim čovekom Amerike, a naročito kada on ujedno pripada jednoj od najmoćnijih porodica u istoriji. Tako je Džeki prelazila preko toga da je Džon još pre medenog meseca imao pun harem ljubavnica. Znalo se da je hotel “Mejflauer” u Vašingtonu bio njegov tajni kutak za orgijanje.

Prva dama Amerike odlučila je da se razvede onog trena kada je na Kenedijevoj rođendanskoj proslavi u Medison Skver Gardenu 1962. godine predsedniku pevala Merilin Monro koja je imala aferu sa njenim suprugom… Nedugo potom Džeki je iznenada i nenajavljeno svratila u Džonovu kancelariju i zatekla ga usred oralnog seksa sa sekretaricom Pegi Eš.

Žaklina je rekla majci da planira da se razvede, a legenda kaže da ju je baš Kenedijev otac sprečio da postane prva Prva dama koja će se razvesto od aktuelnog predsednika SAD-a.

Džozef Kenedi je ponudio snaji milion dolara da se ne razvede. Njen odgovor je bio vrlo rečit.

Koštaće te 20 miliona ako tvoj sin kući donese neku polnu bolest koju je pokupio od svojih ku*vi – rekla je tad čuvena Džeki.