TAJNI ŽIVOT NAJVEĆIH LJUBAVNIKA HOLIVUDA: Uvek su bili u društvu lepotica, a zapravo su VOLELI MUŠKARCE

Neki od najvećih holivudskih zavodnika svih vremena morali su dobro da kriju svoju veliku tajnu. Iako su se spajali uz brojne prelepe glumice s kojima su čak i stupali u brak, oni su zapravo voleli - muškarce.

Wikipedia

Holivudski studiji s kojima su potpisivali stroge ugovore prisiljavali su ih na dvostruki život u kom je bilo mesta samo za žene, u većini slučajeva one koje bi za njih odabrao upravo studio.

Tako je Rok Hadson početkom 60-ih na premijere i dodele nagrada dolazio ruku pod ruku s raznim lepoticama, ali i u društvu svog dečka koji je takođe imao žensku pratnju.

– Niko sa gramom pameti u glavi tada nije “izlazio iz ormara”. To je bila smrt za karijeru. Svi smo se pretvarali da smo heteroseksualci. Jednom smo na premijeri sreli Pola Njumana i njegovu suprugu Džoan Vudvard. Pogledao nas je i nasmejao se. Na njegovom licu pročitao sam da zna kako smo Rok i ja ovde zajedno. Svi smo se tome smejali – otkrio je Li Garlington za kog je Hadson jednom prilikom rekao da je ljubav njegovog života.

Sredinom 50-ih magazin Confidential najavio je Hadsonovom agentu Henriju Vilsonu da će objaviti priču o njegovoj homoseksualnosti, ali Vilson je uspeo da zaustavi objavljivanje otkrivši im poverljive informacije o svoja druga dva klijenta.

NJIHOVA DUGA LJUBAV JE BILA ENIGMA: Nije voleo da govori o braku, ali poslednje reči POLA NJUMENA rekle su sve!

Jedan od njih bio je Tab Hanter. Plavooki i plavokosi lepotan bio je jedna od prvih velikih tinejdžerskih zvezdi u SAD-u, slika i prilika zgodnog dečka iz susedstva i simbol američke muževnosti.

Na vrhuncu karijere mediji su pisali o njegovim vezama s Natali Vud i Debi Rejnolds, ali Tab je kasnije u dokumentarcu “Tab Hunter Confidential” otkrio kako su te veze bile nameštene.

Bio je gej u vreme kada je holivudska mašinerija bila neprijateljski nastrojena prema homoseksualcima. Takođe je morao da skriva svoju seksualnost kao i veze s glumcem Entonijem Perkinsom i klizačem Ronijem Robertsonom.

Keri Grant
Keri Grant, Foto: Wikipedia

Svoju vezu skrivali su i Keri Grant i Randolf Skot. Slavni glumci upoznali su se 1932. godine na setu filma “Hot Saturday”. Nedugo nakon toga počeli su da žive zajedno i 12 godina se delili kuću u Santa Monici i rezidenciju u Los Anđelesu.

Grantu je studio Paramount 1934. godine naredio da oženi Virdžiniju Čeril, ali brak je potrajao samo 13 meseci i Keri se vratio suživotu sa Skotom.

Marlon Brando
Marlon Brando, Foto: Pixabay.com

Jedan od retkih glumaca koji nije skrivao činjenicu da ga privlače i muškarci bio je Marlon Brando. Holivudska urbana legenda kaže da je odbio Sofiju Loren i Elizabet Tejlor, ali ne i Roka Hadsona i Džejmsa Dina.

– Baš kao i veliki broj muškaraca i ja sam imao homoseksualna iskustva. Ne sramim se toga. Nikada nisam obraćao puno pažnje na to šta ljudi misle o meni, ali ako postoji neko ko je uveren da smo Džek Nikolson i ja ljubavnici – neka nastave da veruju u to. Meni je to zabavno – rekao je Brando 1976. godine u jednom intervjuu.