UMRLA HIMLEROVA ĆERKA! “Tata je bio divan čovek, a ja sam PRINCEZA NACIZMA”

Nemačka spoljna obaveštajna agencija BND potvrdila je da je ćerka jednog od vodećih nacista, komandanta SS-a Hajnriha Himlera, radila za tu službu kao sekretarica početkom 60-ih godina.

Beta

BND je listu Bild navela da je Gudrund Burvic-Himler, koja je bila među poznatima pristalicama ekstremne desnice posle Drugog svetskog rata, radila kao sekretarica od 1961. do 1963. godine.

Ta agencija je navela da obično ne komentariše lične stvari, ali da je potvrda da je Burvic-Himler tamo radila, deo napora da bude otvorena o vezama s nacistima u prošlosti.

NACISTIČKI PAKAO ZA LEZBIJKE I PROSTITUTKE: Njihova UŽASNA stradanja osmislio je NAJBOLESNIJI UM TREĆEG RAJHA

Burvic-Himler radila je u BND u vreme kada je službu vodio Rajnhard Gelen, kontroverzni nemački general iz Drugog svetskog rata koji je posle rata radio i za o američke obaveštajne službe i zapošljavao mnoge bivše vojnike i naciste kao špijune.

Ova vest obelodanjena je u isto vreme kao i vest da je Burvic-Himler umrla u maju u 89. godini. Uzrok smrti nije objavljen.

hajnrih himler
Wikipedia

Gudrun je imala 14 godina kada je ostala bez oca, a za razliku od većine dece očeva koji su služili Hitleru na visokoj hijerahijskoj lestvici, ona se svog nije odrekla.

Gudrun Burvic, poznata i kao “princeza nacizma” do kraja života je negirala Holokaust i tvrdila da je njen otac bio “dobar čovek”.

STAVOVI ‘PRINCEZE NACIZMA’ ZGRAŽAVAJU SVET: Himlerova ćerka zatrovana MRŽNJOM

Pre više od sedam decenija upravo je ona pisala o “predivnom provodu u Dahau”, kampu smrti, gde je došla u posetu ocu, a i u posleratnim godinama je bila veliki zagovarač ideologije nacizma, a brojni neonacisti poštovali su je skoro kao božanstvo.