Gledajući U HITLEROV DLAN jedan čovek je predvideo sve užase Drugog svetskog rata

U želji da zaviri u ličnost i ponašanje nacističkog vođe koji je pretio da pokori svet, hiromant Džozef Ranald je 1938. godine analizirao otisak Hitlerovog dlana.

 

On je svoja saznanja objavio u knjizi „Kako upoznati ljude po njihovim šakama”, koju je objavio godinu dana pre početka Hitlerovog napada na Poljsku.

Šta je hiromantija?
Proricanje iz dlana ili hiromantija je veština proricanja sudbine i karaktera osobe iz praćenja rasporeda linija na dlanu ruke. Osim tumačenja rasporeda linija potrebno je obratiti pažnju i na celu šaku, uključujući nokte, gornji deo šake, jagodice prstiju, teksturu i boju kože.

Ranald je objavio da je Hitlerova linija života ukršta pri dnu dlana, što znači “nasilnu smrt”. Sudeći po načinu na koji je Hitler umro sedam godina kasnije, Ranald je bio u pravu.

– Linija sudbine na palcu pokazuje da je Hitlerova uloga u ovom životu tragična i užasna. Proteže se od svog tragičnog početka do nasilnog kraja – pisao je u knjizi britanski hiromant. 

Što se tiče „jupiterovih i Saturnovih prstiju”, Ranald je i tu imao adekvatnu, i ponovo tačnu teoriju.

Jupiterov prst pokazuje da je Hitler siledžija sa surovom i beskrajnom ambicijom, i da zahteva slepu podanost svih oko sebe. Saturnov prst ukazuje na melanholiju i drastične promene raspoloženja, uključujući i morbidna, samoubilačka razmišljanja – Sedam godina ranije, Ranald je pogodio sve.

Hitlerova „linija glave” završava se na sredini dlana, što prema hiromantovim rečima ukazuje na „neku vrstu slabosti mozga”.

Što se linije srca tiče, ona pokazuje tri osobine: frustraciju, ogorčenost i okrutnost.

Ranald je, pored Hitlerovog, analizirao i dlanove Benita Musolinija, Frenklina Ruzvelta i Volta Diznija.loading...