Posle više od 20 godina: Fotografija princeze Dajane koju javnost do sada nikada nije videla (FOTO)

Uskoro se navršava 17 godina od tragične pogibije Lejdi Di, princeze od Velsa, jedne od najvoljenijih ličnosti s kraja 20. veka. O njenom životu sada se zna skoro svaki detalj, pa ipak, ovu fotografiju javnost do sada nije videla!

Ova fotografija je nastala leta davne 1990. godine u vreme kada je brak Dajane i princa Ćarlsa već zapao u krizu.

Ipak, voljena princeza se ovde vidi kako sa sinom princom Vilijamom uživa na jahti Đankarla Đanetija, partnera slavnog modnog dizajnera Valentina.

On je i objavio fotografiju na svom Instagram profilu i ovo je prvi put da javnost ima uvid u ovaj aspekt života Lejdi Di.

– Leto je ovde sa princezom Dajanom na jahti „TMblue 1!” 1990 – napisao je Đankarlo ispod fotografije.

Pored Lejdi Di i princa Vilijama koji je tek dečačić od 8 godina, na fotografiji se vidi i supruga bugarskog princa, Rosario Saks Koburg.

Đankarlo Daniti je bio veliki prijatelj pokojne princeze. Na dan nesreće  kojoj je Dajana izgubila život, oni su proveli nekoliko sati zajedno.

Dajana i njen verenik Dodi Al Fajed su 31. avgusta 1997. godine nakon večere u hotelu Ric u Parizu Dajaninim mercedesom krenuli u večernji izlazak. Automobil velikom brzinom uleće u tunel Alma i udara u zid i na mestu su poginuli vozač Henri Pol i Dodi, a Dajana je preminula 4 sata kasnije u bolnici.

Jedini preživeli je Dodijev telohranitelj Trevor Riz Džons.