1 SEVERINA i 18 PLESAČA: Pogledajte kako se hrvatska lepotica sprema za NOVU TURNEJU (VIDEO)

Do početka velike i najspektakularnije Severinine turneje do sada, pod nazivom 'The Magic Tour', ostalo je svega malo više od mesec dana. Pripreme su u punom jeku, čak 100 ljudi je uključeno u organizaciju, koji rade sve kako bi publici omogućili noć(i) za pamćenje, koje će se još dugo prepričavati.

Promo

Jedan od najupečatljivijih momenata koncerta definitivno će biti fantastične plesne koreografijeu kojima će učestvovati najboljih 18 plesača iz celog regiona, izabrani na audiciji, na koju se prijavilo njih čak 100.

Upravo 18 odabranih, svakodnevno radi na zahtevnim koreografijama, u kojima, naravno, učestvuje i sama Severina, baš kao i na prošloj turneji ‘Dobrodošao u klub’, na kojoj su mnogi komentirisali kako je stala ‘bok uz bok’ profesionalnim plesačima na pozornici.

Kako bi to i ovoga puta bilo tako, Severina se pre nedelju dana priključila svakodnevnim treninzima, koje je najbolje opisao Matic Zadravec, glavni koreograf ove velike turneje.

“U sledećih mesec i nešto dana, očekuju nas svakodnevni treninzi, bolovi u mišićima, puno znoja, ali na kraju i magični koncerti. Pripremamo zaista spektakularne koncerte s puno plesa i iznenađenja, koje će biti šteta propustiti”, istakao je on.

Osim plesača, u ovoj ‘bajci za celu porodicu i sve generacije’ na pozornici će, uz Severinu, biti čak 15 muzičara i simfonijski orkestar, uz fantastičnu video produkciju i kostimografiju, što će zajedno predstavljati pravi doživljaj, odnosno – umetnost na najvišem novou.

Turneja započinje u Severininom rodnom Splitu. Sa Beogradskom publikom se druži 23. novembra u Štark Areni.