10 neverovatnih zanimljivosti o seksu: Žene se najčešće samozadovoljavaju voštanim svećama!

Deblji muškarci su izdržljiviji u krevetu, u američkim državama Alabami i Misisipiju zabranjeno je prodavati seksualna pomagala i vibratore u prodavnicama.

Ove činjenice o seksu bi mogle da vas zaista zaprepaste! Za neke ste možda i čuli, ali druge su neverovatne, piše „hot.net.hr”.

1. Nakon prstiju i vibratora, voštane sveće su među najkorišćenijim predmetima u ženskoj masturbaciji. Da, nije šala.

2. Muškarci u proseku imaju 11 erekcija dnevno! Jedanaest! Kako li uopšte uspeju da ih sakriju tako dobro? Možda muškarac pored vas baš sad ima jednu – ne, ne gledajte!

3. Istraživanje objavljeno 2013. godine pokazalo je da je Švajcarska seksualno najzadovoljnija zemlja u svetu, za razliku od Velike Britanije koja se nije ni našla na listi.

4. Gotovo 1.000 ljudi svake godine umre od auto-erotske asfiksije. Reč je o samodavljenju, namernom ograničavanju dotoka kiseonika u mozak, zarad pojačavanja seksualnog zadovoljstva.

5. Istraživanja su pokazala da muškarci u proseku masturbiraju 12 puta mesečno, dok žene u proseku masturbiraju jednom mesečno.

6. Deblji muškarci su izdržljiviji u krevetu! Istraživanja su pokazala da je prosečno vreme trajanja seksa s muškarcem prekomerne telesne težine sedam minuta i 18 sekundi u odnosu na jedan minut i 48 sekundi s mršavim muškarcem!

7. U američkim državama Alabami i Misisipiju zabranjeno je prodavati seksualna pomagala i vibratore u prodavnicama. Jadne žene tamo…

8. Navodno 70 odsto muškaraca odbija da ima seks sa partnerkom tokom menstruacije.

9. U proseku, muški orgazam traje samo šest sekundi dok ženski traje 20!

10. Samo 30 odsto žena do orgazma dođe tokom penetracije.