Sledeći signali upozoravaju da ti jednostavno gubiš vreme s njim!

 

Smatraš se pametnom, nezavisnom devojkom. Uvek biraš najbolje, uvek znaš šta da kažeš, kako da nešto uradiš, uvek si tu za sve prijatelje, daješ najbolje ljubavne savete. Ali za sebe, eh, tu si malo zakazala.

U nastavku slede 10 znakova da tvom dragom baš i nije stalo. Ako se nađeš u jednoj od ovih situacija, znaš šta ti je činiti:

Potrebna mu je pažnja
Isprva se može činiti slatko, jer mu je potrebna tvoja pažnja, ali kako vreme prolazi, doći ćeš do zaključka da on nije malo dete koje treba stalno zabavljati i paziti. Koliko je njemu potrebna tvoja naklonost, toliko je i tebi 

Stalno je dopisuje sa drugim devojkama
Ukoliko je njegov popis prijateljica prilično dug, ovo je dobar pokazatelj kako je on nesiguran u sebe. Odluka je na tebi, da li želiš pokraj sebe dečaka koji konstantno ima potrebu da komunicira sa drugaricama ili želiš muškarca s kojim ćeš graditi budućnost.

Otvoreno priča sa tobom o drugim ženama
Kad insistira na razgovorima o drugim ženama, prvo što možeš pomisliti je wow, on je iskren, i to moram da poštujem. Ali, realnost je malo drugačija. Muškarac koji ima potrebu da s tobom govori o drugim ženama, on i nema s tobom ozbiljne namere. Ali oraspoloži se draga, jer njemu nije baš stalo ni do tih drugih žena. Njemu je do hvalisanja i pažnje.

Nikada se ne seti da te pita kako ti je prošao dan
Kada se nekom sviđaš, tada ta osoba želi o tebi, tvojim ambicijama, tvojim apetitima, ciljevima, o onom što te veseli, što te rastužuje, želi da zna sve. Tačka. Ako ne pokazuje interesovanje da o tebi što više sazna, njemu baš i nije stalo.

Nikada ne govori o svom danu ili problemima koji ga muče
 Ako se on prema tebi ne otvara i ne deli s tobom detalje iz svog života, draga, podignuta je crvena zastavica. Velika je razlika ako neke pojedinosti znaš o njemu i poznaješ njega lično. Ako ti ne nudi ništa više od minimuma, odakle je, čime se bavi, gde živi nešto i o porodici, tada njemu baš i nije stalo.

Ti se uglavnom javljaš prva
Ako se uvek prva ti javiš, jer se drugačije nećete ni čuti, stvari su i više nego jasne. Ovde nema izgovora! Osoba koja nema potebu da te čuje, sigurno i ne gaji neka posena osećanja prema tebi.

Treba mu vreme da ti odgovori na poruku ili isplanira izlazak
Kada si ti s njim, on stalno visi na telefonu, ali kada mu ti pišeš, njemu treba par sati da odgovori…. …. Hmmmmm.

Ako je stalno prezauzet, ali na neki način ima vremena za svoje prijatelje, otkazuje s tobom planove u zadnji tren. Tvoji predlozi da se vidite ne prolaze, uvek si spremna da izletiš iz kuće, jer s njim nikad ne znaš kada će se javiti. Draga, njemu baš i nije stalo. Ako ga viđaš samo pod njegovim uslovma, njegovim dogovorima kada njemu odgovara, a koji se obično dogode u zadnji tren, onda si najverovatnije i njegov poslednji izbor.

Vaša druženja se odvijaju uglavnom u večernjim časovima
Ako s tobom ne šeta u javnosti, ako se po danu ne viđate, ako te ne upoznaje sa svojim prijateljima, već si samo ti njegova iza 23 sata, sigurni smo da pretpostavljap šta ti ovo govori.

Ne zadovoljava te
Verovatno sad misliš…. Je li ovo neka šala? Je li ovo neka metafora? Ne! Nije! Sada govorimo o seksualnom zadovoljstvu. Ako te on nezadovoljava – na način koji tebi odgovara, njemu dakle nije bitno da si i ti u krevetu zadovoljna. 

Stalno se preipituješ
Ako je muškarac zainteresovan za tebe, onda je to očito, to se iz aviona vidi. Kad muškarac voli ženu, on će učiniti sve kako bi dobio njenu pažnju. Stoga, nakon što si sve ovo pročitala, prestani da tražiš izgovore za njega. Ako mu se sviđaš tada on više nije prezauzet, nije sramežljiv nije pod strahom. To ne znači da si ti uradila išta loše, pa se on ne javlja danima, ne treba njemu tada ni slobodnog vremena- to samo tebi tako kaže. Veruj svom unutrašnjem glasu koji ti govori idi od njega, nemoj biti ničija igračka, ničija lutkica. Stani pred ogledalo i pogledaj se, pogledaj tu snažnu ženu koja te gleda, koja zna da zaslužuje da muškarac za njom luduje, poštuje,  ljubi, mazi i pazi.

Sledeći put kada ti se javi, zapitaj se ovo: Jesam li ja krpa koju on samo koristi da se obriše i baci  na pod, dok mu opet ne zatreba? Tvoj odgovor je NE! Makni se od takvog muškarca i odnosa, pre nego tvoje samopoštovanje postane nepostojeće.

Potrošila si previše svog dragocenog vremena, verujemo i suza, sada nauči da ga pustiš, neka ode. Jer on te ne zaslužuje.loading...