PESMA O KOJOJ SVI PRIČAJU DOBILA POSEBNU VERZIJU: Osnovci u glas pevali “Novu decu” (VIDEO)

Sanja Ilić
Promo

Od kako su objavljene pesme koje će učestvovati na Beoviziji 2018, Sanja Ilić & Balkanika brzo su stekli naklonost publike i izdvojili se kao favoriti za pobedu, čemu svedoči i video koji je danas objavljen.

 

Numera grupe Sanja Ilić & Balkanika pod nazivom “Nova deca”, do sada ima najveći broj pregleda na YouTube-u u odnosu na konkurenciju, a  to koliko je pesma brzo osvojila publiku najbolje govori video u kome brojni mališani iz Subotice u glas pevaju stihove “Svet je naš i nova deca s’nama stvaraju … bolji svet”.

– Nakon što nam je na Fejsbuku stigao video u kome nekoliko drugara peva našu pesmu “Nova deca”, odlučili smo da posetimo njihovu Osnovnu školu “Miloš Crnjanski” u Subotici i zahvalimo im se na podršci. Ono što nas je dočekalo, ostavilo nas je bez teksta! Stotinu mališana u glas je pevalo, a mi smo im se samo pridružili – kažu članovi grupe Balkanika.

Kako je ranije istakao Sanja Ilić, frontmen grupe Balkanika, pesma “Nova deca” inspirisana je novim generacijama koje su lepše, pametnije i bolje nego njihovi prethodnici, i koji imaju kapacitet da svojom snagom menjaju svet na bolje.

Sanja Ilić & Balkanika nastupiće na Beoviziji 20. februara u Sava Centru, kada će biti izabran predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije, koja se ove godine održava u Lisabonu.