Tema predstojeće manifestacije je Nova godina i ideja da se kroz revije modnih brendova ponudi inspiracija za oblačenje i stilizovanje za najluđu noć, kao i mnoštvo predloga za poklone dragim osobama za predstojeće praznike. Na ovaj nezaboravni modni i spa vikend kreće delegacija srpskih novinara iz svih relevantnih medijskih kuća i veliki broj javnih ličnosti. 

Promo

Za vreme trajanja Magic Night-a, gosti će imati priliku da uživaju u zanimljivim pratećim programima, a tako  i u dražima wellness-a u hotelu Zepter.  Goste očekuju masaže, tople kupke i  magični spa tretmani koji su izuzetno korisni za zdravlje u ovo uzbudljivo doba na samom kraju godine. 

U okviru modnog programa, modna kuća Allegra će prikazati aktuelnu zimsku kolekciju kreatorke Tanje Šepić, dok će modna kuća Balekstra prikazati reviju elegantnih haljina.  

Za sjajnu muziku i atmosferu posle revija zadužen je harizmatični DJ Niggor. 

Promo

Ovogodišnji Magic Night je 14. po redu, i iz godine u godinu, zbog svog bogatog programa, atraktivnih destinacija i magičnih vibracija privlači sve veću  pažnju javnosti i modnog auditorijuma. 

Jos jedna nezaboravno magično putovanje je pred nama! Praznici nam dolaze u susret, čarolija počinje!loading...