Bijonse je na nastupu izgledala zadivljujuće, a u novom videu koji je objavila na YouTube kanalu prikazala je kako je izgledao njen put do vitke linije.

Dobro jutro. Sada je 5 sati ujutru i ovo je prvi dan priprema za Koačelu. Noćna mora svake žene… Ovo je moja težina. 80 kilograma. Dug put je pred nama – rekla je pevačica u videu.

U videu možemo da vidimo Bijonse koja vežba i hrani se onako kako Marko Borges, autor „22 Days Nutrition“ programa, kaže. On joj je odredio da se u potpunosti hrani biljnom hranom do Koačele.

Bijonse je pratila ovaj plan ishrane i treninga za 22 dana punih 44 dana pred Koačelu, a sada je u saradnji sa njim zainteresovana da svoje fanove upozna sa planom ishrane i receptima za ovaj program.

Znamo koliko su biljke moćne. Ishrana bazirana na biljkama zasniva se na eliminaciji hrane koja je prerađena, a koja nam ne donosi ništa dobro. Ako jedete biljnu hranu definitivno ćete imati više energije – rekao je Boges.

Ovaj program koji su pratili i Bijonse i njen muž Džej Zi je veganska ishrana koja je malo intenzivnija, piše Womanshealthmag. Kako bi postigla rezultate Bijonse se odrekla hleba, ugljenih hidrata, šećera, mleka, mesa, ribe i alkohola.

Ideja je da se za 21 dan rešimo loših i nezdravih navika, a 22. dana oni koji su bili istrajni shvatili su da su konačno stvorili neke zdrave i dobre navike.loading...