LEPŠA NEGO IKADA: Kim Kardašijan ima novu frizuru koja će biti hit ove jeseni (FOTO)

Najpoznatija starleta Kim Kardašijan je poslednjih nekoliko meseci nosila ultra kratku bob frizuru koju je farbala u tamnosmeđu, gotovo crnu boju.

printscreen

Ali sa dolaskom jesenjih dana, čini se da je došlo vreme za malu promenu. Njen frizer Kris Aplton, koji je najčešće zaslužan i za frizuru Dženifer Lopez, Arijane Grande i Kejti Peri, objavio je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj Kim pozira sa znatno dužom i svetlijom kosom.

Starleta je crnu boju kose zamenila čokoladno smeđom, bojom za koju možemo da kažemo da je boja jeseni kada su u pitanju trendovi, a kratki bob je dopunila ekstenzijama dužine do ispod grudi, prenosi portal Index.

View this post on Instagram

Autumn hair color Cool Chocolate brown ? @kimkardashian

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Videvši ovo, njeni obožavaoci, ali i slavne kolege nisu se suzdržali od deljenja komplimenata ističući da Kim izgleda savršeno sa ovom dužinom i bojom kose.

Ovaj suptilan bajalaž sjajan je način da osvežite svoju frizuru bez drastične promene, a odlično je i to što je veoma jednostavan za održavanje jer se zbog minimalne razlike izrastak gotovo i ne vidi.