Dnevni horoskop za ponedeljak, 31. maj

Otkrijte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan....

Pixabay.com

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Zanimljivim idejama privlačite pažnju novih klijenata. Ako se bavite turizmom ili trgovinom, imaćete mnogo poslovnih ponuda.

Ljubav: Popularni ste. Većina prijatelja će tražiti vaš savet, jer su svesni da ćete im nesebično pomagati.

Zdravlje: Izbegavajte brzu hranu i jedite više kuvanu hranu.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Nećete biti zadovoljni polovičnim rešenjima. Prionućete na posao i nastojati da svaki zadatak obavite najbolje što možete.

Ljubav: Privlačni ste i šarmantni, a zavođenje držite u malom prstu. Sami Bikovi će upoznati osobu sa kojom će poželeti da uđu u vezu.

Zdravlje: Nerviranje oko sitnica napraviće vam probavne smetnje ili teškoće sa spavanjem.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Ako niste zadovoljni platom, podreduzćete konkretne korake. Tražićete bolji posao ili ćete raditi prekovremeno.

Ljubav: Najviše ćete uživati u obilasku tržnih centara. Pozajmite partnerovu karticu.

Zdravlje: Druženje sa dragim ljudima biće presudno za dobro raspoloženje.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Imaćete dovoljno energije da u kratkom roku završite većinu obaveza. Iskoristite nalet inspiracije i unapred obavite poslove koji bi mogli da vam stvaraju probleme.

Ljubav: Željni ste novih ljubavnih iskustava. Sami Rakovi bi mogli da počnu da se zabavljaju sa osobom koja će ih jako privući, a mnogo zajedničkih interesa i sličan način razmišljanja su odlična podloga za vezu.

Zdravlje: Pozitivnim načinom razmišljanja branite se od mnogih bolesti.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Ako mislite da se upuštate u sopstveni biznis, obratite posebnu pažnju na pravna pitanja. Nemojte dopustiti da vam birokratija poremeti planove.

Ljubav: Razmišljaćete o budućnosti veze. Neskladan odnos sa partnerom i odsustvo komunikacije navešće vas da razmišljate o raskidu.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i naporne ljude koji vam kradu energiju.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Izgubitćete mnogo vremena na rešavanju naporne papirologije. Usporiće vas i to što ćete obavljati posao vaših saradnika koji su na godišnjem odmoru.

Ljubav: Radićete domaćinske poslove. Spremanje će vas toliko umoriti da ćete na kraju otkazati sve dogovore.

Zdravlje: Poslovne brige loše će se odraziti na vaše zdravlje. Pronađite neki ventil.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Radite na ostvarenju planova. Ostavljaćete sjajan utisak na okolinu pa vam neće biti problem da pridobijete naklonost osobe koja bi vam mogla biti od koristi.

Ljubav: Dobro izgledate i privlačite pažnju suprotnog pola. Same Vage će se upustiti u strastvenu avanturu koja neće trajati, ali će im sigurno ostati u sećanju.

Zdravlje: Častite sebe novom krpicom.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Nemaran odnos prema poslu povećava greške. Obratite više pažnje na ispravnost svakog dokumenta i ugovora koji vam prolazi kroz ruke.

Ljubav: Stvari se neće odvijati u skladu sa vašim željama. Same Škorpije će patiti za osobama koje nisu zainteresovane za njih, dok će zauzetim pripadnicima ovog znaka biti teško da pronađu zajednički jezik sa partnerom.

Zdravlje: Umorni ste i razdražljivi. Klonite se napornih ljudi.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Ako se bavite intelektualnim radom, ostvarićete zapažene rezultate bez mnogo truda. Javne ličnosti i svi oni koji rade u udruženjima mogu da očekuju značajan porast popularnosti.

Ljubav: Neki Strelčevi će potražiti beg iz bračne monotonije u flertu. Vodite računa da ne napravite nešto čime biste mogli da povredite voljenu osobu.

Zdravlje: Sport i rekreacija pokazaće se najboljim načinom za borbu protiv napetosti i stresa.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Bliski saradnik pomoći će vam da rešite problem sa kojim se već neko vreme mučite. Ne brinite, već u bližoj budućnosti dobićete priliku da mu uzvratite uslugu.

Ljubav: Na ljubavnom planu sve će se odvijati baš kako želite. Slobodnim Jarčevima šarm i privlačnost obezbediće naklonost novih udvarača, dok će zauzetim pripadnicima ovog znaka partner dokazati svoju ljubav.

Zdravlje: Oporavićete se od smetnji koje su vam proteklih dana stvarale probleme.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Neki nepredviđeni problemi zahtevaju hitno rešavanje. Nemojte da se upuštate u sukobe sa kolegama i izbegavajte ulazak u konfliktne situacije.

Ljubav: Jedan poznanik/poznanica vam posvećuje mnogo pažnje. Nemojte sa njim/njom da ulazite u vezu ako vam nije privlačan/privlačna, jer biste time mogli trajno da narušite odnos.

Zdravlje: Nemojte preterivati sa masnom i kaloričnom hranom.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Napeta situacija na poslu biće glavni krivac za vašu nervozu i razdražljivost. Pokušajte što smirenije da pristupite čitavoj situaciji i ne bojte se da zatražite tuđu pomoć.

Ljubav: Uživaćete u upoznavanju novih ljudi, ali nemojte slepo verovati svemu što čujete. Neko bi mogao da vam priča laži u nadi da će vas impresionirati.

Zdravlje: Izbegavajte da pijete mnogo kafe, jer postajete nervozniji.