2CELLOS: Novi album snimili smo u hotelskoj sobi u Las Vegasu

2cellos
Promo

Stjepan Hauser i Luka Šulić, dvojac poznatiji kao 2CELLOS zahvaljujući obradi pesme Majkla Džeksona „Smooth Criminal“ i Jutjubu, početkom ove godine slavili su četiri godine postojanja na svetskoj muzičkoj sceni.

 

Fenomen 2CELLOS-a, prisutan je u celom svetu, bukvalno na svih pet kontinenata. Milionski pregledi na Jutjubu, ogroman broj prodanih CD-a, stotine hiljada posetilaca na njihovim koncertima širom sveta učinili su ovaj dvojac prepoznatljivim i veoma popularnim.

Početkom godine nastupili su u jednom od najgledanijih i najstarijih američkih TV emisija „Today Show” gde su izveli pesmu „Thunderstruck“, novi hit koji ima više od 30 miliona pregleda na Jutjubu.

Ovaj nastup u Njujorku bio je samo jedan od promotivnih nastupa kojima Luka Šulić i Stjepan Hauser promovišu svoj treći studijski album „Celloverse“ a njegova koncertna premijera očekuje se u Beogradu, 19. juna.

– Na „Celloverse“ smo jako ponosni, sami smo ga producirali i radili smo ga temeljito i polako. Ovo je naš najbolji album do sada, aranžmani su zanimljiviji, produkcija je bolja nego na prethodnim albumima. Interesantno je da smo većinu materijala snimili u hotelskoj sobi u Las Vegasu dok smo nastupali s Eltonom Johonom – kažu gotovo jednoglasno.

Popularnost i uspeh kakav danas uživaju sanjali su godinama i sada su srećni što su ga vizualizirali.

– Mi zapravo ni ne vidimo razliku između sna i realnosti i upravo zato što se oko nas događaju fantastične stvari. Službeno smo dobili svoj dan u Japanu. Od sada je tamo 20. januara 2CELLOS dan u kalendaru. Pa što reći na to? Fenomenalno – priča Stjepan.

Ovo je koncert koji se ne propušta tako da osigurajte svoje ulaznice na vreme. Karte su u prodaji na blagajni Sava Centra i Eventim prodajnim mestima po ceni od 1.800 do 3.600 din.loading...