3 marovska astro saveta da uzburkate ljubavni život!

Planete su razigrane, tako da je najbolje da iskoristite ovo planetarno stanje da unesete malo 'razigranosti' u svoj ljubavni život!

 

Svi nekad zažmure na jedno oko, zažmurite i vi

Od 1. do 17. marta 2015. godine Mars i Venera su zajedno u Ovnu, prvom horoskopskom znaku.

On je impulsivan, pomalo naivan, poletan i zbog toga može biti povređen. Svakako je i to bolje nego da čitav mart posveti cinizmu, piše „Lisa.rs”.

Razmislite: ne možete da se zaljubite jako i ludo ako niste spremni da rizikujete sve pa i slomljeno srce na kraju. Martovskim planetama u Ovnu pridružiće se i Sunce od 20. marta, pa vam savetujemo da zaboravite na sva konvencionalna pravila osim jednog – nemojte dozvoliti da vaša silina osećanja pomalo uplaši onog ko ih je izazvao.

Kada treba nekoga da zadržite, a kada je vreme za kritike?

Da li da ostanete ili odete? Mart će doneti izazove čak i za one najodanije pa će i oni razmišljati o odlasku. Čitav ovaj mesec biće zahvaćen u borbi posesivnog Plutona i liberalnog Urana, tako da je veoma moguće da budemo čas ljubomorni a čas bezbrižni. Pluton će nas sve navoditi na učvršćivanje veze, dok ćemo zbog Urana želeti slobodniji životni stil, nekonvencionalnu ljubav koja traži mnogo prostora za obe strane.

Zato, kada vidite da se sprema konflikta, setite se da okrenete glavu. Međutim, to ne znači i da zauvek gurnete stvari “pod tepih”. Budite spremni na razgovor onda kada se smirite. Ne testirajte granice partnera, a nemojte dozvoliti da partner testira vas.

Ne pretvarajte se da vam niko i ništa nisu potrebni

Pomračenje 20. marta 2015. godine probudiće Ribe poete, uzburkati romantiku i vinuti ih među zvezde. To će ujedno biti i zvanično otvaranje šestomesečnog perioda kao stvorenog za ljubav, perioda koje će nam doneti dosta ranjivosti. Nemojte bežati u hladnoću, dozvolite svojoj nežnoj strani da se iskaže. Svako ko bi trebalo da ostane uz vas se neće prepasti kada mu otvorite srce i neće pobeći.

Pustite stvari da teku svojim tokom i budite iskreni. Sve je upravo onako kao što izgleda: treba vam partner za sestrino venčanje, treba vam neko ko će vas obasuti pozitivnom energijom pred razgovor za posao, neko ko zna kako da nešto napravi ili popravi… To nije ništa strašno. To je zajednica. Takođe, budite i sami dostupni za partnerove želje ili sugestije o zajednički provedenom vremenu. Budite jedno drugom potpora.