3 tehnike koje će vam pomoći da privučete partnera u svoj život

Ljubav
Foter/-closed- look 4 /MyVisualPoetry / photo on flickr

Da li već dugo tražite ljubav i težite osećaju zaljubljenosti? Nedostaju vam oni divni leptirići u stomaku, nedostaje vam bliskost, intimnost, ljubavno ushićenje? Zaboravili ste kako je to biti povezan sa nekim na dubokom psiho-fizičkom nivou. I taj osećaj vam neopisivo nedostaje…

 

Previše žudeći za tim da ponovo budemo zaljubljeni i ispunjeni tom radošću, zaboravljamo da nam ljubav neće sama pokucati na vrata. Ponekada se to i desi, ali tako retko. Moramo raditi na tome da u svoj život prizovemo ljubav, preciznije reći moramo vibrirati u skladu sa njom.

Dakle, ako ste već dugo sami, a čeznete za partnerom, možda je vreme da okrenete svoju dušu naglavačke, preispitate sebe i otvorite puteve kako bi onaj pravi ušao u vaš život.

Možda vam zvuči čudno ili neefikasno, ali vas ništa ne košta da pokušate da promenite energiju oko sebe. Ako ste na frekvenciji ljubavi, ljubav će lako pronaći put do vas… 

Ovo su tri jednostave energetske tehnike koje će očistiti vašu sferu ljubavi otvorite vrata pravim ljudima. Pre nego što ih predočimo, važno je da shvatite da su otvorenost i iskrenost preduslovi za lepu ljubavnu priču, ali i oslobođenost od strrahova i bojazni za budućnost.

Prva tehnika 

Prvo na vašem putu mora da bude potpuno prihavatanje sebe. Kada sebe prihvatite i zavolite takvim kakvim jeste, sa svim manama i slabostima koje imate, postaćete snažan magnet za suprotni pol. Kada vam je udobno u svojoj koži i kada ste u miru sami sa sobom, lako je ostvariti dobar i prožimajuć odnos sa drugima. 

Koliko možete ljubavi da date partneru u direktnoj je vezi sa time koliko ljubavi dajete sebi. Što više volite sebe, više ćete i imati prilike da upoznajete ljude koji su spremni da vole sve.

Druga tehnika 

Sledeća “tajna” je kontakt očima sa drugima. Kada jednom srušite neprijatnost koju imate prilikom stalnog kontakta očima s nekim, znaćete da ste srušili i zidove vaše duše.

Dopustili ste sebi da budete otvoreni, da prestanete da štitite sebe i samim tim dali puno poverenju životu poručivši mu “znam da brineš o meni”.

Možda deluje benigno, ali posmatranje duše kroz oči jeste veoma moćna tehnika koja može da preokrene vaš život na bolje.

Treća tehnika 

Na koncu svega, postoji još jednostavan način da povećate svoje ljubavne vibracije, a to je da se svetu predstavite konačno onakvi kakvi zaista jeste – bez zadrške, pravila ili oklevanja. Podelite sa bliskim ljudima ono što ste u sebi čuvali i čega ste se plašili, a samim tim otvorićete se izbristai štitove iz prošlosti.

Štiteći sebe od tuđeg mogućeg odbacivanja zbog onoga što zaista jesmo, gubimo mnogo na ličnoj snazi i ljubavi prema sebi.

Takođe, morate da zaboravite na strah, sav strah. Zaboravite na strah od toga šta će biti sutra – nikada ne znate da li ćete imati priliku da nekog volite sutra, zato ga volite sada i uvek mu recite sve što imate da mu kažete.  

Volite nekog kao da nikada niste bili povređeni – samo to je prava ljubav i energija koju sa sobom nosi taj osećaj garantuje da na kraju i nećete biti povređeni.

Ljubav prema sebi se vežba i uči – postoji niz tehnika koji će vam pomoći u tome.