300 HILJADA PREGLEDA ZA MANJE OD DANA! Severina objavila novu pesmu i spot koji ruši rekorde (VIDEO)

''Ja sam sretna žena, zar to nije očigledno? Sreća prati hrabre…'', stihovi su kojima započinje nova Severinina pjesma 'Vjerujem u Boga', objavljena juče u podne, a koju autorski potpisuju Filip Miletić, producent, kompozitor i aranžer te Dino Merlin, autor stihova.

Promo/Matea Smolčić Senčar

Svoj doprinos pesmi dao je i dečji hor ‘Zagrepčanke i dečki’, otpevavši između ostalog stih ”Moje ruke sad traže mir, malih sretnih žena običnih…”, dok Darko Drinovac potpisuje režiju za spot.

Koliko je jaka veza između Severine i pesme, interpretirao je i jedan od Severininih najbližih prijatelja: ”Baš sam pomislio kako je talent jedna od rijetkih stvari koja se ne može kupiti i koju ne možeš nikom oduzeti. S njime se rodiš, pa sanjaš i ako puno radiš, na kraju s njim i od njega živiš. Glazba Filip Miletić, apsolutni vladar nota i možda reproduktivno najtalentiraniji autor i producent nove generacije. Tekst Dino Merlin, impresivno. Dino Merlin rijetko piše za druge, skoro pa nikada. Izvođač Severina. Ta tri imena u kombinaciji bude i obuzimaju trenutnu pažnju i poštovanje, počinjem slušati”.

Prvo slušanje i dojam, Dino Merlin naslikao je segmente Severininog života i savršeno, kako on to zna i može, opisao ih i pretvorio u tekst ove pesme.

Dino Merlin kao da je pisao pincetom zaključujući da žena nakon svih brodoloma ostaje i dalje snažna i veruje u snagu Boga.