4 testa koja će vam otkriti da li ste spremni da se udate baš za NJEGA

veza
Pixabay.com

Nije lako znati da li je vaš muškarac baš onaj pravi i to je pitanje na koje žene najčešće nikada ne dobiju odgovor. Vreme na kraju pokaže da li su učinile ispravan korak ili je sve trebalo učiniti mnogo drugačije.

 

Međutim, pojavila su se četiri test na osnovu kojih je veoma lako tetstirati jači pol. Pokušajte lagano da ih sprovodite u delo i vrlo brzo ćete znati koji put je pravi.

Ova metoda naročito će koristiti damama koje su pred udajom i koje su u nekoj vrsti dileme jer se ipak vezuju za ceo život.

1. Test porodičnih vrednosti

Ovaj test je najvažniji. Posmatrajte svog dragog kako se ponaša prema svojim roditeljima, a naročito prema majci ili sestri, ako je ima. veoma je važno kako se ophodi prema njima jer će sigurno isti način projektovati i na bvaš odnos. Nemojte se zavaravati da nije tako. U vezi mnoge stvari drugačije funkcionišu, a u braku se tek pkažu prava lica.

Zatim, veoma je bitno da uvidite kako se ponaša u kući i da li je spreman da zasuče rukave i pomogne roditeljima. Kako čini njima, tako će i sa vama.

Da biste se uopšte upustili u ovakav način života – morate ipak biti donekle kompatibilni, vrlo kompromisni i ne zaboraviti da se osnovne vrednosti i ključno vaspitanje ipak nose iz kuće.

2. Džentlmenski test

Ništa manje važan od prethodnoh, ali ovaj test ipak ima drugu priču.

Dok ste u vezi, posmatrajte sitnice koje čini – da li će prvo vas pustiti da sednete i hoće li vama prvoj sipati vodu u kafiću ili hoće li vas iznenaditi tek onako, bez ikakvog razloga. Pomno pratite sve što radi jer ako se pokazao kao pravi kavaljer, sigurno će to i nastaviti da bude i u braku, i prema vama, ali i prema deci.

3. Prijateljski test

Veze u kojima su partneri i više nod partnera su najbolje. U svom izabraniku bi trebalo da vidite, osim džentlemna, i najboljeg prijatelja. Vaš odnos treba da se zasniva na tome da imate iste ili slične ciljeve, interese, vrednosti, ali i da jedno drugo podižete duhovno.

4. Finansijski test

Činjenica je da se najveći broj razvoda dogodi upravo zbog finansijksog momenta.

Iako je možda nesvakidašnje, ali jednako je važno da pred sam čin braka znate i sledeće stvari: na šta trošite novac, na šta vaš partner troši novac, imate li kompromisna rešenja i neke zajedničke stavove u vezi sa novcem…

Ukoliko se ovo budete zapitali mnogo kasnije u braku, možda će već biti kasno. Bićete pod stresom, a tada se ispravne odluke nikako ne donose!loading...