5 TIPOVA ŽENA KOJE MUŠKARCI NE PODNOSE: Ako ste među njima, hitno se menjajte!

Žena
Pixabay.com

Plaše se uspešnih i jakih žena, ali nisu samo one na spisku nepoželjnih.

 

Ima više vrsta žena koje muškarci nerado biraju za vezu ili eventualno zasnivanje porodice. Prve na listi svakako su uspešne poslovne dame, ali one nisu jedine koje muškarci slabo simpatišu.

Ukoliko spadate u neku od ovih kategorija, svakako bi trebalo da razmislite o tome da li bi bilo poželjno da nešto promenite u svom ponašanju ako želite nekog muškarca da vežete za sebe:

1. Šefica. Većina muškaraca se boji uspešnih, finansijski nezavisnih žena i ne mogu da podnesu da je žena uspešnija od njih.

2. Samo drugarica. Ona se u društvu muškaraca ponaša kao da je sa prijateljicama, a njena ženstvenost se gubi u ispijanju piva i komentarisanju utakmica.

3. Dosadnjakovićka. Nju je teško zainteresovati za bilo šta, ulaže malo energije i muškarcu je teško da pronađe bilo šta što bi se njoj svidelo.

4. Princeza. Momcima nije omiljena ni ona koja ima visoke prohteve, voli luksuz, cveće, bogatstvo i nakit, pa stoga ostavlja utisak površne, neprirodne žene.

5. Opsednuta. Ovaj tip žene odbija muškarce tako što besomučno testira da bi proverila njegovu podobnost za vezu i porodični život.loading...