5 znakova da ste definitivno u vezi sa POGREŠNOM OSOBOM

Raskid
pixabay.com

U duhovnom smislu, ne postoje pogrešne osobe jer sve što dođe u naš život – dolazi s određenom svrhom. Ipak…

 

Svi imamo svoje sumnje, ali ako imate bilo koji od sledećih problema, možda ulažete vreme u “pogrešnu” osobu.

Ne osećate da možete biti svoji

Prijatelji vam kažu da ste se promenili. Stalno pazite šta pričate i kako se ponašate jer vaš partner ima tendenciju da vas “opominje” ili je vrlo kritičan. Nikada se ne osećate potpuno opušteno kad ste s njim, iako ste skupa već neko vreme. Ako ne možete biti ono što jeste sa svojim partnerom, vreme je da dobro razmislite šta vi radite u celoj toj priči … I zašto ste deo nje? Niko nije vredan tolike žrtve.

Niste srećni

Iako je istina da naši partneri nisu odgovorni za našu sreću, oni bi svakako trebalo da nam ulepšaju dan. Neko ko se viđa s pravom osobom konstantno uživa u vezi i ima opštii osećaj sreće (stavljamo na stranu sitne razmirice). Ako niste srećni većinu vremena, a posebno kad ste sa svojim partnerom, ovo može biti znak da on nije najbolja osoba za vas. 

On vas iscrpljuje

Umesto da se osećate opušteno i puni energije nakon druženja s partnerom, vi čitavo vreme osećate emotivnu prazninu. On, izgleda, uvek ima nešto na šta će se žaliti i šta mu nije po volji ili, generalno, ima negativan pogled na život. U svakom slučaju, osoba s kojom želite provesti život trebalo bi da vas “diže”, a ne “spušta”.

Faktor prijatelja

Ako ste u vezi s nekim koga ne želite da upoznate s prijateljima, to nije dobar znak (i trebalo bi da se zapitate zašto je to tako). Pored toga, ako on vas ne želi upoznati s njegovim prijateljima, to je drugi znak. Ako ljudi kojima najviše verujete pokazuju zabrinutost zbog vaše veze, to treba shvatiti ozbiljno. Oni mogu videti stvari objektivnije od vas tako da je važno da budete otvoreni i poslušate šta imaju da vam kažu.

Ne vidite zajedničku budućnost

Nakon određenog vremena u vezi, sasvim je normalno da počnete razmišljati o tome kakva bi vam mogla biti budućnost. Ako ste u vezi već neko vreme i uopšte nemate viziju o tome kako bi mogla izgledati budućnost vaše veze, bilo bi dobro da se preispitate zašto ste s tom osobom i što je ono što zaista tražite.