Ne smete propustiti ovaj vrhunac! EPSKI KRAJ EROTSKOG SPEKTAKLA i scene seksa kakve još niste videli (VIDEO)

50 nijansi
Promo

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u "PEDESET NIJANSI - OSLOBOĐENI", trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena "Pedeset nijansi“.

 

Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže pred Dan zaljubljenih 2018. godine!

“PEDESET NIJANSI – OSLOBOĐENI” režira Džejms Foli, reditelj drugog nastavka. Scenario i ovoga puta potpisuje Nail Leonard, a zasnovan je na svetskom bestseleru spisateljice E.L. James.

Anastazija Stil i Kristijan Grej ni u trećem filmu nisu smirili strasti, ali definitivno jesu stali na ludi kamen. Poštovaoci trilogije u poslednjem delu uživaće u scenama vrelog seksa koje ekipa predstavlja kao “nejsmelije do sada”, ali i prizorima sa luksuznog medenog meseca omiljenog para koji je sniman u Francuskoj.

Međutim, nije sve tako savršeno jer je Anastasija na meti kidnapera.

Poslednji i najuzbudljiviji nastavak ljubavne priče koja je postala svetski fenomen i zaintrigirala ljude širom, sveta premijerno će biti prikazan u sredu 07. februara,
a na redovnom repertoaru svih bioskopa naći će se od četvrtka 08. februara.loading...