Danas je Kasandra daleko od Pekama, ali u sinoć emitovanoj seriji Istenders mnogi fanovi Mućki prepoznali su glumicu Gvinet Strong i oduševili se kada su je ponovo videli na malim ekranima.

 

Prošlo je 13 godina od poslednje epizode legendarne britanske humorističke serije “Mućke” (Only fools and horses), ali milioni obožavalaca i dalje gotovo svakodnevno upotrebljavaju prepoznatljive fraze braće Delboja i Rodnija Trotera.

Jedna od uloga koja je ostala upečatljiva je i simpatična Kasandra, supruga nespretnog Rodnija, koju je tumačila glumica Gvinet Strong. Danas je daleko od Pekama, ali u sinoć emitovanoj seriji “Istenders” (Eastenders) mnogi fanovi “Mućki” prepoznali su je i oduševili se kada su je ponovo videli na malim ekranima.

“To je Kasandra iz Mućki”, oduševljeno je napisao na Tviteru jedan gledalac. “Gde je Rodni? Da li je kombi sa 3 točka ispred?” odgovorio mu je drugi korisnik ove društvene mreže.

Gvinet je stekla svetsku slavu zahvaljujući seriji “Mućke” u kojoj je glumila od 1989. do 2003. godine. Iako je glumila i u drugim poznatim britanskim serijama (poput Doctors, Casualty i Midsomer Murders), cela planeta ju je zapamtila kao suprugu večito baksuznog Rodnija.

Pogledajte kako danas izgleda Gvinet:loading...