Adriana Lima čeka treće dete: U emotivnom snimku otkrila pol bebe (VIDEO)

​"I otkriće je stiglo", napisala je Adrijana u svojoj Instagram objavi 18. aprila.

Foto: screenshot/youtube.com/

U videu, Adrijanine ćerke koje ima sa bivšim mužem Markom Jarićem – Valentina, 12, i Siena, 9 – podelile su nagađanja o tome kakav će biti pol njihovog budućeg brata i sestre. Kada je porodica odbrojala do jedan, plave trake i prah ispunili su vazduh i svi su se grlili i navijali proslavljajući uzbudljive vesti.

View this post on Instagram

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Dok je pesma Džeki Vilson svirala u pozadini, Adrijana je objašnjavala svojim pratiocima da njen dečko koji je inače filmski producent voli da je plaši na nasumičnim mestima – uključujući njihov orman, prodavnicu, kupatilo, i druga mesta.

– Ali danas……je… nadoknada!!! – Adriana je napisala u video snimku, podelivši pogled izbliza na njen pozitivan test na trudnoću. “Idemo!!!” Adrijana je potom snimila trenutak kada je iznenađenom Andreu predstavila test dok je bio u krevetu.

Iako je par držao detalje o svojoj vezi uglavnom u tajnosti, prošle godine su debitovali na crvenom tepihu na Venecijanskom filmskom festivalu. Na Dan zaljubljenih, Adrijana je slatko pozdravila svog muškarca na Instagramu podelivši fotografiju na kojoj se njih dvoje maze na čamcu.

– Moja zauvek srodna duša blizanac, srećan Dan zaljubljenih – napisala je ona uz sliku, dodajući: “Volim te više od čokolade”.