Adriana Lima zablistala u Parizu: Prvi put u javnosti sa trudničkim stomačićem (FOTO)

Adrijana Lima po prvi put je pokazala je trudnički stomačić u crnoj haljini, dok je sa dečkom Andreom Lemersom prisustvovala Balmain reviji na Nedelji mode u Parizu.

Adrijana Lima
print screen/Instagaram.com/adrianalima

Poznata manekenka Adrijana Lima nedavno je objavila da je u drugom stanju, a sada se prvi put pojavila u javnosti u uskoj crnoj haljini. Izgleda predivno, ali svima je za oko zapao izgled njenog lica.

Odlučila se za dugu usku haljinu s providnim detaljima, a svoj autfit upotpunila je zlatnim sandalama i glomaznim zlatnim nakitom na rukama.

Osim trudničkim stomakom Adrijana je pažnju privukla i skoro pa neprepoznatljivim izgledom lica. Izgleda kao da se podvrgla estetskim zahvatima i filerima, a da je u trudnoći, uz minimalan broj kilograma viška, to samo više došlo do izražaja.

View this post on Instagram

A post shared by Goddess Adriana Lima (@goddessadriana)

Natečeno lice jedne od najlepših žena na svetu nije moglo proći neprimećeno, ali ona je prošetala crvenim tepihom u maniru kraljice kakva i jeste.

Manekenka je u svom prvom videu na TikToku objavila da čeka dete s producentom, a beba bi trebalo da se rodi na jesen.

Ovo će paru biti prvo zajedničko dete, a nejasno je kada je počela njihova ljubavna romansa. Jedno od njihovih prvih pojavljivanja u javnosti bilo je na Venecijanskom filmskom festivalu u junu 2021.

Adrijana već ima dve ćerke, Valentinu i Sijenu, iz braka sa našim košarkašem Markom Jarićem.