Agent 90-60-90: Vrela Putinova špijunka samo za vaše oči! (VIDEO 18+)

Uređuje i vodi emisiju "Svetske tajne sa Anom Čepmen", koju gleda svega 0,9 posto Rusa. Međutim, bivši Putinov adut ne odustaje.

Prošlo je čitavih pet godina od kada je Stejt department deportovao Anu Čepmen, prelepu crvenokosu Ruskinju, nakon što je otkriveno da se bavila špijunskim aktivnostima. Iako godine prolaze, fasciniranost Zapada i tamošnjih medija ne jenjava, dok se u Rusiji o njoj zna jako malo.

– Svake nedelje naletim na Anu Čepmen. Srećemo se u kozmetičkom salonu u Moskvi. Očekivala sam da će je ljudi saletati na ulici, što zbog njene reputacije, što zbog njenog zanosnog fizičkog izgleda. Međutim, prevarila sam se. Začuđujuće je da jako mali broj Moskovljana zna ko je ona – piše Ana Nemecova, ruska novinarka.

Uređuje i vodi emisiju “Svetske tajne sa Anom Čepmen”, koju gleda svega 0,9 posto Rusa. Međutim, bivši Putinov adut ne odustaje.

I dok je u SAD njena popularnost mnogostruko veća, “agent 90-60-90”, kako su je prozvali američki mediji, u rođenoj zemlji je obična devojka, rođena pod imenom Ana Kušijenko, koja se trudi da pronađe svoje mesto pod suncem.

Međutim, zapadni teoretičari zavere tvrde da je ona i dalje u službi “majke Rusije”, i da učestvuje u “delimično tajnim operacijama u Ukrajini., piše Blic.

U međuvremenu, Čepmenova vodi televizijsku emisiju, dizajnira odeću, osniva humanitarne fondacije i ponekad snimi video na Jutjubu kako bi podržala politiku Vladimira Putina.

Sve to, zarad sticanja barem mrvice popularnosti u sopstvenoj zemlji, u odnosu na onu koju uživa na Zapadu.