AKCIJA SPASAVANJA U ZRENJANINU oduševila građane, đaci pobegli iz škole da bi navijali

Pas
Beta

Radnici zrenjaninskog javnog preduzeća "Rezervati prirode" i vatrogasci iz tog grada spasili su danas jednog psa iz jezera kraj zgrade suda.

 

Reč je o psu koji se obreo na malom veštačkom ostrvu za patke postavljenom u tom jezeru i sa koga nije uspeo da se domogne obale.

Stevo Čorokalo iz “Rezervata prirode” rekao je da su u jezero najpre upala tri psa, ali da su dva uspela sama da izađu iz vode.

U ovom trenutku – akcija spašavanja psa sa veštačkog ostrva u gradskom jezeru

Posted by I ♥ ZRENJANIN on Tuesday, January 26, 2016

– To su psi lutalice koji su u nameri da se domognu hrane napali patke i labudove. Ljudi su se spontano organizovali da pomognu, prvo smo nabavili merdevine iz suda, ali pošto je na jezeru tanji sloj leda, odlučili smo da pozovemo vatrogasce koji su najbolje opremljeni – rekao je Čorokalo za agenciju Beta.

Ovca Belka POBEGLA ISPOD NOŽA i vratila se vlasnici posle 46 dana

Kako je naveo, psi su spaseni, a patke i labudovi su dobro.

Akciju spasavanja propratio je veliki broj ljudi, među kojima i učenici obližnjih škola.

Taj svojevrsni podvig oduševio je prisutne, a akcija je ubrzo naišla i na mnogobrojne pozitivne komentare na društvenim mrežama.

*Dopala vam se ova priča? Lajkujte nas na Facebook-u i uživajte u sličnim pričama, lepim slikama i smešnim video klipovima, a možete da podelite sa nama i fotografije svojih ljubimaca!