Ako nosite ovo ime i prezime, čeka vas BESPLATAN put oko sveta

Jedan mladić je kupio karte za sebe i svoju devojku. U međuvremenu su raskinuli, a on traži novu saputnicu - karta važi samo za osobu koja se zove i preziva isto kao i ona. Ne očekujue ništa za uzvrat.

Jedan Kanađanin, koji je nedavno raskinuo s devojkom, traži novu devojku sa istim imenom i prezimenom za put oko sveta, prenose danas kanadski mediji.

Džordan Aksani (28) rezervisao je karte za put oko sveta s tadašnjom devojkom Elizabet Galager, koju je želeo da obraduje za Božić.

– Iako više nismo zajedno, ja i dalje planiram taj put, ali je nemoguće promeniti ime na karti pa zbog toga tražim devojku s istim imenom i prezimenom – rekao je Kanađanin i dodao da je to jedini uslov za put.

„Jedino što želim je da uživaš u putovanju i ne očekujem ništa zauzvrat. Ne očekujem vezu, romansu, drogu ili razmenu fotografija”, naveo je Aksani u svom oglasu na internetu.

Nova Elizabet Galager će imati priliku da poseti Milano, Prag, Bangkok, Pariz i Nju Delhi. Polazak za put oko sveta zakazan je 21. decembra u Njujorku.

*Da, svesni smo da se srećna putnica verovatno ne nalazi u Srbiji. Ali, što da ne probamo, nikad se ne zna, zar ne?