Ako radite OVE 3 STVARI, budite uverene da će vas dečko PREVARITI

Seks
Foter/ andresdavid90 / photo on flickr

Ovo su crveni signali da će vaš dragi možda potražiti utehu u drugoj osobi.

 

Većina devojaka u vezi, u slučaju saznanja o partnerovoj proveri, momentalno bi raskinulo, ma koliko god im to bilo teško. Međutim, pre nego što počnete da tugujete, zapitajte se šta je to prethodilo prevari… Postoje tri razloga zbog kojih zapravo i dolazi do nemilog čina preljube, a ovo su te ubice veza…

1. Manjak pažnje
Obaveze ili preokupacija poslom, internetom, televizijom ili možda čak i samim sobom dovode do nedostatka pružanja pažnje partneru. Iako na ovaj način partner nema nameru da vas povredi, on upravo to postiže. Žene uglavnom kada su ljute ili se inate, uskraćuju pažnju svom muškarcu, što mu daje prostora za utehu u tuđem zagrljaju.

2. Manjak poverenja
Svaka osoba gradi vezu na osnovu svojih pređašnjih iskustava. Bilo da su u pitanju odnosi sa supružnicima, ljubavnicima, porodicom, autoritetima, ono što smo pre doživeli određuje kome ćemo i koliko da verujemo. Baš zbog toga što svog partnera posmatramo kroz druge osobe, dolazi do stvaranja problema. Kada muškarac oseti da mu ne verujete ili da sumnjate u njega, među vama zavladaće tenzija. Odluka da u njega nemate potpuno poverenje vašoj jačoj polovini čini će se kao izdaja. 

3. Manjak intimnosti
Održavanje redovne fizičke intimnosti izuzetno je važno, a istovremeno odlično za naše zdravlje. Ne govorimo samo o seksu, to je samo jedan od načina da pokažemo da nas neko privlači svojim izgledom, ali on je svakako koren ovog vida privrženosti. Ono što je dosta bitnije jeste emotivna prisnost, koja je baza svake zdrave veze. Emotivnu barijeru ljudi u vezama koriste kao vid taktike ili kazne za sitne greške partera. Upravo ovako stvaraju se rane koje teško zaceljuju, ako ikada to i učine.