Ako se svađate, ne očajavajte: NIJEDAN MUŠKARAC ne razume OVIH 5 stvari

Svađa
Pixabay.com

Svaki par povremeno dođe u konflikt, i to je najnormalnija stvar na svetu. Kompromis i uzajamno razumevanje osnova su svake kvalitetne veze. Međutim, ak Vaš partner drami oko ovih pet stvari - samo ga ignorišite, njih muškarci ZAISTA NIKADA neće razumeti.

 

1. Dečačke pantalone

Nisu im privlačne, smatraju da Vam bolje stoje uske koje naglašavaju obline – objansite mu da su ovakve trenutno “in” kao i da ne možete uvek izgledati prema njegovimzamislima. Takođe, objasnite koliko su udobnije i zdravije široke i duboke pantalone. Uostalom – obucite se nekada i po njegovim željama, ali PONEKAD.

2. Hulahop čarape

Sve je to lepo što on voli da ispod farmerica ili suknje nemate ništa, ali prdložite mu da on usred zime ili jeseni izađe napolje sa “golim nogama”. Uostalom, kada je zima oštra, ovakve čarape čak štite jajnike. I verujte – njegov problem ako ne razume.

3. Široka i “kul” haljina

Oni vole što kraće i što uže – ali objasnite mu nekoliko stvari u vezi sa trendovima, možda promeni mišljenje. Uostalom, naterajte ga da obuče svoju najužu majicu i bude u njoj duže od dva sata… Objasnite da se i Vi osećate neprijatno kada previše dugo nosite takve kombinacije. Široka i stilozovana haljina, kao i zatvorenija, ima mnogo veći efekat neko kratka i uska.

4. Velike minđuše

Nijedan muškarac ne voli viseće minđuše-lustere. I nikada neće. Ne obazirite se. Nosite nakit kakav se Vama dopada i koji se uklapa u kombinaciju koju ste odabrali. Ako ste nekada raspoloženi, pođite sa njim bez minđuša, oduševiće se!

5. Platforme i izrazito visoke štikle

Posebno ako je “opušteniji” tip. Oni vole da se Vi lepo sredite, našminkate umereno i budete slatke i sveže. Basnoslovno visoke plaforme ili štikle od 20 santimetara nisu seksi. Naporno je gledati vas kako pokušavate da hodate na tome.